SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Vești bune pentru Halep! Principala favorită de la Beijing s-a retras și Simona are din nou șanse la primul loc

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 14:46

Garbine Muguruza, liderul mondial și principala favorită a turneului WTA de la Beijing, s-a retras din meciul cu Barbora Strycova din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

Jucătoarea spaniolă a abandonat în primul tur, la scorul de 6-1, 2-0 pentru Strycova. Simona Halep devine astfel principala favorită a turneului chinez și  are din nou șansa de a deveni lider mondial, în cazul în care va ajunge în finală la Beijing.

Simona va juca în turul al doilea de la China Open, împotriva slovacei Magdalena Rybarikova (locul 28 WTA), după ce a trecut în primul tur de Alison Riske. În cazul unei victorii cu Rybarikova, Halep se va duela în turul III cu învingătoarea partidei Sharapova - Makarova.

Meciul dintre Halep și Rybarikova ar fi trebuit să se joace astăzi, însă a fost amânat din cauza ploii (detalii AICI).

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
smdb
smdb  •  02 Octombrie 2017, 18:15

Haideti bah... serios?! Inca un articol dinasta?! Nu mai bine asteptam sa ajunga pe primul loc sa vorbim de lucrul asta?... ce dracu'....

catalynn
catalynn  •  02 Octombrie 2017, 17:37

Nu stiu daca e o veste buna pt Halep, nu de alta dar nu te poti bucura de suferinta cuiva, mai ales ca Bubu este o tenismena foarte fairplay, insa cert e ca o veste proasta pt tihi! Acum trebuie sa dea o fuga la biserica pana nu se termina vecernia sa dea niste acatiste sa piarda Simonica pana sa ajunga in finala si sa pateasca pocinogu'! :-)))) Succes Simonica!!!

iosif.
iosif.  •  02 Octombrie 2017, 17:41

Eu propun sa se retraga toate jucatoarele din calea lui halep! Sa vedem, poate ajunge asa nr.1 mondial? Eu zic ca iese tot pe 2 chiar si cand concureaza singura!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează