SPORTURI  »  TENIS  »  EASTBOURNE

VIDEO // Simona Halep face senzație la Eastbourne! Punct superb reușit la meciul cu Hercog

FOTO: GettyImages // Simona Halep, antrenament la Eastbourne
FOTO: GettyImages // Simona Halep, antrenament la Eastbourne

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 18:46

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne, după victoria contra slovenei Polona Hercog și a reușit punctul zilei pe iarba din Anglia.

Vezi AICI desfășurarea partidei » Halep - Hercog

În primul set, la scorul de 4-0 pentru româncă și 40-30 în favoarea Polonei Hercog (28 de ani, locul 60 WTA), Simona a luat-o prin surprindere pe adversara sa. A reușit o „scurtă” care a restabilit egalitatea în acel game, spre deliciul publicului. Totuși, slovena a câștigat game-ul și a dus scorul la 4-1 în primul set.

În cele din urmă, românca a câștigat cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, după o oră și 50 de minute de joc și va juca în sferturile de finală contra nemțoaicei Angelique Kerber (31 de ani, locul 5 WTA).

Tot în „sferturi” va juca și la dublu Simona Halep, alături de Raluca Olaru, împotriva perechii Rosolska/Yang (Polonia/China)

VEZI ȘI:

Novak Djokovic nu e de acord cu modul în care se stabilesc capii de serie la Wimbledon

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  26 Iunie 2019, 19:03

Manea este un fotbalist excelent (chiar campion, cu CFR, lucru care -în teorie- ar trebui să-l ajute), sperăm ca și Contra să-l readucă la Națională, mai ales că -gata!- Gigi l-a vândut pe Benzar... Apropo, pe cine ar mai trebui să vândă (în sfârșit) Gigi ca să revină la Națională și excepționalul Mitriță? Hai România!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close