SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // FOTO Angelique Kerber, eliminată după ce a câștigat cu 6-2 primul set cu Lauren Davis! E a doua mare surpriză de pe tabloul feminin

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 19:50

Nemțoaica Angelique Kerber (5 WTA) a fost eliminată în turul secund de la Wimbledon 2019 de americanca Lauren Davis (95 WTA), scor 6-2, 2-6, 1-6.

  • Simona Halep va juca vineri în turul 3 împotriva bielorusei Victoria Azarenka (40 WTA). Partida va fi liveTEXT AICI și în direct pe Eurosport în jurul orei 17:30. 

Kerber este a doua jucătoare de top 10 care părăsește competiția de la Londra, după nipona Naomi Osaka (2 WTA). Într-o formă bună pe iarbă, finalistă la Eastbourne și semifinalistă la Mallorca, nemțoaica era cotată cu a cincea șansă la trofeu, în fața Simonei Halep.

Angelique părea să defileze spre turul trei. A câștigat actul inaugural la doi, într-o manieră entuziasmantă, apoi a clacat inexplicabil. Americanca a riscat tot, a încercat să închidă rapid schimburile și a obținut una dintre marile victorii ale carierei.

35 de lovituri câștigătoarea oferit Davis, față de doar 9 ale lui Kerber. La capitolul erorilor neforțate a fost 47-23 tot în favoarea sportivei din Statele Unite

Lauren Davis va juca în turul următor împotriva spanioloaicei Carla Suarez Navarro (31 WTA).

+6 FOTO

Vezi și: 

VIDEO Ashleigh Barty a reacționat după atacul dezlănțuit al lui Sam Groth la adresa Serenei Williams: „Serena nu are nicio idee despre nimic! A fost de tot rahatul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
dinamo100
dinamo100  •  04 Iulie 2019, 20:39

Inca o dovada ca in tenisul feminin actual nicio jucatoare nu reuseste sa joace constant si oricand o jucatoare mai slab cotata poate produce surprize. De fapt, acestea nu mai reprezinta surprize! Un motiv in plus sa apreciem performantele Simonei, chiar daca nu a castigat in ultima vreme niciun turneu.

ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2019, 22:00
Postat de robby73 pe 04 Iulie 2019, 21:49

Două jucătoare fantastice care în prima jumătate de an au bătut-o pe Halep fără probleme.

In ultimii 6 ani, multe jucatoare au batut-o pe Simona Halep, insa 99% dintre ele nu au intrecut-o niciodata, nici in clasamente si nici in performante, turnee castigate, finale disputate, etc. Asadar, bravo lor, dar, la ce le-a folosit??? In afara de satisfactia oferita haterilor de serviciu, la NIMIC! Habar n-ai cat de jalnic esti! Hai Simona!!!

ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2019, 21:12

Daca nu ma insel, Kerber era detinatoarea trofeului in 2018, avea de aparat 2000 de puncte. Eliminata in turul 2, in functie de ce fac celelalte jucatoare de top 10 ramase in cursa, e mai mult decat probabil ca va iesi din primele 10 dupa Wimbledon. Altfel, a fost eliminata si marea "speranta" de viitor a americanilor, pustoaica ruseasca Anisimova. A batut-o scurt, in doua seturi, o nimeni in tenisul de varf: Magda Linette! Asadar, Hai Simona!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează