SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Simona Halep - Su-Wei Hsieh // VIDEO Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în optimi la Eastbourne: „E dificil să joc pe iarbă, de asta îmi place zgura” + de ce e optimistă înainte de Wimbledon

Simona Halep la Eastbourne // FOTO: Reuters
Simona Halep la Eastbourne // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 22:34

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a avansat în optimi la Eastbourne după victoria consistentă reușită în fața lui Su-Wei-Hsieh (33 de ani, 29 WTA), pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-2, 6-0.

  • Halep va juca în optimi cu slovena Polona Hercog (28 de ani, 60 WTA). Partida va avea loc miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

„A fost un meci foarte bun. Mă așteptam la o partidă mai grea, mai ales că am pierdut și la Wimbledon 2018 contra ei. M-am simțit foarte bine și la retur și la serviciu.

E dificil pe iarbă, nu pot aluneca, nu pot alerga, de asta îmi place mai mult zgura. Dar în acest meci a fost bine și voi lua lucrurile pozitive de aici. Am avut două meciuri deja la Eastbourne, e important să ai în picioare meciuri oficiale înaintea unui turneu mare”, a declarat Simona Halep, la TV Digi Sport. 

* despre meciul cu Polona Hercog, adversara din optimi: „N-am jucat niciodată cu ea pe iarbă, cred că topspinul ei nu mă va incomoda așa cum s-a întâmplat pe hard. Sper să mă pot adapta la jocul ei”

Rezumatul meciului Simona Halep - Su-Wei Hsieh:

Vezi aici cronica meciului Simona Halep - Su-Wei Hsieh și alte puncte tari

Vezi și: VIDEO Halep, pe urmele lui Federer și Nadal » Lovitură FABULOASĂ în meciul cu Hsieh

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Iunie 2019, 08:21
Postat de dakesis pe 25 Iunie 2019, 23:05

deplasare greoaie, intr-adevar, se misca de parca ar calca pe trandafiri. Nu inteleg de ce, doar are pantofi speciali pt iarba...

asa e, s-a deplasat greu, a cedat doar doua game-uri...iti dai seama ce se intampla daca se deplasa mai iute ?...hahaha

dakesis
dakesis  •  25 Iunie 2019, 23:05

deplasare greoaie, intr-adevar, se misca de parca ar calca pe trandafiri. Nu inteleg de ce, doar are pantofi speciali pt iarba...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează