FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - INTERVIU

"A fost la mişto!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Un personaj din anturajul clubului UTA, Liviu Ilea, este personajul-cheie al scandalului iscat la FRF

Clujean, dar mutat la Arad, Liviu Ilea este adeseori văzut la echipă. "Eu îl ştiu după numele mic, Liviu. Nu ştiu dacă Ilea sau altfel", a indicat şi preşedintele Bara, referindu-se la cel care l-a contactat pe Chiţa.

- Domnule Ilea, d-voatră aţi intervenit pe lîngă Chiţa înaintea jocului de la Cluj?

- Din punctul meu de vedere nu e nimic. A fost mai mult o chestie de mişto, de farse. Atît pot să spun deocamdată. Cu Chiţa, pot să discut mereu şi el să înţeleagă ce vrea.

- În ce relaţie sînteţi cu Dulca?
- Nu sînt prieten cu Cristi Dulca. Nu ştiu cum de a fost băgat în scandalul ăsta. Cristi e o persoană publică, e observator şi i se pătează imaginea.

- Dar aţi participat la nunta lui...
- Cît de bine informaţi sînteţi voi ziariştii! Păi îl ştiu, că am crescut împreună la Cluj.

- Şi totuşi, aţi vorbit cu Chiţa înaintea meciului UTA - "U"?
- Eu vorbesc cu toţi jucătorii înainte de meciuri, nu numai cu Chiţa. Nu mai spun nimic. Am văzut că acum cazul e la Comisie. Dacă mă cheamă la FRF, mă duc şi vorbesc acolo.

- Chiţa a spus că îl va lua la şuturi pe cel care i-a cerut să piardă meciul la Cluj.
- Chiţa nu poate să stea în faţa mea şi să zică că i-am oferit ceva. Aş fi curios să văd dacă are curajul să se ia la bătaie cu mine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://hjssrtmvbp.com >http://hjssrtmvbp.com</a>

 •  06 Martie 2008, 17:02

DACA TE DESCOPAR O SA TE FAC FETITA ILEANO!!

 •  06 Martie 2008, 16:56

Nu el o sa s-e ia cu tine la bataie ma fraiere...o sa iti iei pumni si picioare in cap de la altii...o sa vezi tu..."NE SIMTI RASUFLAREA IN CEAFA..." IAR PT TOTI FRAIERII DE LA U CLUJ SLUGILE timisorenilor va tranzmit multa multa m uie si mars in B cu voi...si bucurestiul sa ne suga p ula

Vezi toate comentariile (7)
Comentează