FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SPORTUL - STEAUA 2-0

Falub: "Victoria cu Steaua nu este o surpriză!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2008 00:00

Antrenorul Sportului, Adrian Falub, consideră că victoria obţinută în faţa Stelei, 2-0, este una meritată şi mărturiseşte că mai importantă pentru echipa sa este revenirea în cărţile promovării în Liga I.

"Este un joc după care ne-am bucurat pentru că o victorie în faţa Stelei nu este un lucru care să ţi se întîmple în fiecare zi. Nu mă interesează ce jucători au folosit, eu ştiu că am întîlnit cea mai titrată echipă din România.

După aspectul jocului, faptul că am cîştigat noi nu este o surpriză. Mai avem pînă la tragerea la sorţi a optimilor, dar nu o echipă mai mare decît Steaua nu cred că putem întîlni. Mai importantă pentru noi este lupta pentru promovare în acest moment" a spus Falub pentru gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  15 Octombrie 2008, 18:50

vai ce te-ai basicatmai "ciobanel" ....toti sunteti niste OI condusi la groapa de un CIOBAN ..........afara cu echipele comuniste...lasati fotbalul curat bai frustratilor!!!! Atata timp cat au evoluat in rosu-albastru.....in istoria fotbalului romanesc va scrie : SPORTUL STUDENTESC-sTEAUA 2-0 !!! ALB NEGRU FOREVER!!!!

 •  15 Octombrie 2008, 15:42

ai intalnit`o pe **** mah p`aia ai intalnit`o mor7zii tai de bora7 o sa te califici in *** o sa te califici

 •  15 Octombrie 2008, 14:36

stai linist tarane cu ca tot in b o sa jucati.daca juca steaua cu prima ekipa,matura pe jos cu voi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează