FOTBAL  »  Superliga  »  IOAN BECALI I-A PROMIS VĂRULUI SĂU CĂ ÎN CÎTEVA ZILE ÎL VA TRANSFERA PE RĂDOI

“Cadoul lui Giovanni e vînzarea lui Mirel”

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Gigi Becali a explicat de ce ieri, cînd a sărbătorit împlinirea a 50 de ani, n-a primit nimic special din partea lui Giovanni.

Declaraţie-surpriză a lui Gigi Becali, făcută ieri, în curtea reşedinţei sale din Aleea Alexandru. “Voi face în perioada ur­mă­toare cel mai important tran­s­fer. Este vorba despre un jucător care va fi vîndut pe bani foarte mulţi, mult mai mulţi decît cei plă­tiţi pentru Radu Ştefan” , a a­­nunţat Becali, fundaşul dina­mo­vist fiind cumpărat de Lazio pentru 5,4 milioane de euro.

“Nu vă spun cine e, e surpriză, dar nu e Dică”, a completat Becali. Ga­zeta a aflat despre cine este vor­ba. “Giovanni mi-a spus că în loc de cadoul pe care trebuia să mi-l facă de ziua mea, îmi va dărui transferul în străinătate al lui Mirel Rădoi, le-a zis Becali apropiaţilor după ce Ioan Becali a plecat de la petrecerea dată ieri.

“Recordul lui Hagi, pentru care Real Madrid a plătit 4 milioane în 1990, a fost bătut de transferul lui Radu Ştefan, care la rîndul lui va cădea după ce vom realiza noi acest transfer de care a vorbit domnul Becali”, a completat şi Valeriu Ar­gă­seală.

Şi Mircea Lucescu şi-a manifestat dorinţa de a-l înregimenta pe Mirel Rădoi la Şahtior! Mai mult, Il Luce îl vrea, alături de căpitanul Stelei, şi pe fundaşul Dorin Goian, jucător pe care l-a dorit şi în toamna anului trecut, dar transferul a căzut din cauza reglementărilor limitării străinilor din campionatul Ucrainei.

“Am zis eu că nu vor mai merge la lot steliştii, însă nu ştiu cîţi dintre ei vor mai rămîne în Ghencea în perioada următoare. O să-i vedeţi plecaţi în două-trei luni”
Gigi Becali patron Steaua

La Gigi, separat de echipă

Întreg lotul Stelei a mers ieri la reşedinţa lui Gigi Becali (foto) pentru a-i ura patronului “La mulţi ani”, după care Lăcătuş şi ceilalţi fotbalişti au plecat în cantonament, în Austria. Separat de echipă, Rădoi a ajuns şi el acasă la Becali, unde a ciocnit un pahar de şampanie cu patronul şi naşul său.

Reperele lui Rădoi în tricoul Stelei

e cel mai vechi jucător din lot, avînd 8 ani petrecuţi în Ghencea

poartă banderola de căpitan de 6 ani

are cel mai mare salariu din echipă, 300.000 de dolari pe an

a suportat 8 accidentări grave în ultimii 4 ani şi trei intervenţii chirurgicale: două la genunchi şi una la faţă

115 minute a jucat Rădoi la Euro 2008, timp în care România n-a primit gol în meciurile cu Franţa şi Italia.

“La orice renunţ, la Steaua nu”

Chiar dacă a spus că e dispus să-i lase să plece în străinătate pe cei mai valoroşi jucători ai săi, Gigi Becali a dezvăluit ieri că unul dintre singurele lucruri la care nu va renunţa niciodată va fi Steaua. “În toamnă voi lua nişte decizii importante, în privinţa afacerilor, adică voi rămîne doar pe două-trei planuri. Apoi, în 2009, voi decide şi în privinţa politicii, pentru că am băgat deja 10 milioane în partid şi tot degeaba. La Steaua însă nu voi renunţa niciodată, indiferent ce se va întîmpla. E deja drog pentru mine” , a explicat Becali.

Pepe nu mai vine”

Valeriu Argăseală a anunţat că negocierile pentru Pepe Moreno au intrat în impas, din cauza pretenţiilor exagerate ale şefilor lui Independiente. “Pepe nu mai vine. Încă sîntem în discuţii, dar cred că n-o să mai putem înainta, din moment ce oficialii clubului argentinian au spus clar că nu vor să-l mai împrumute încă un an şi nici nu vor să mai scadă din preţ pentru un transfer definitiv”, a spus preşedintele vicecampioanei.

“În lojă pe banii mei”

Gigi Becali este iritat că nu poate asista la meciurile Stelei şi pune tunurile pe şeful FRF. “Eu bag milioane şi vine Mircea Sandu în Ghencea cu «naţionala», stă în lojele mele, iar eu nu am voie. Nu pot admite o asemenea umilinţă”, a tunat finanţatorul vicecam­pi­oanei, care explică şi cum Steaua nu va mai avea fotbalişti convocaţi la “naţională”: “Jucătorii noştri care au fost la Euro vor pleca de la Steaua la alte cluburi din Europa”.

Felicitat şi de Naşu’

Mircea Sandu l-a felicitat pe Gigi Becali cu ocazia împlinirii a 50 de ani! Ieri, în timpul mesei fes­ti­ve organizate de finanţatorul ste­list, preşedintele FRF l-a sunat pe Valeriu Argăseală şi i-a cerut aces­tuia să i-l dea la telefon pe Gigi Be­ca­li pentru a-l felicita. Pa­tronul vicecampioanei i-a mul­ţu­mit, însă discuţia s-a terminat ra­pid, din cauza conflictului dintre cei doi, iscat în urma deciziei Comisiei de Disciplină împotriva Stelei.

Steaua a ajuns în Austria

Roş-albaştrii vor efectua astăzi primul antrenament în canto­namentul din Austria. Steliştii au ajuns ieri la Velden am Worther See, unde vor rămîne zece zile şi vor disputa trei amicale, cu NK Maribor (Slovenia), SK Austria Karnten şi FC Red Bull Salzburg (ambele din Austria).

Lotul Stelei care a făcut deplasarea

Portari: Cornel Cernea, Cosmin Vîtcă

Fundaşi: Petre Marin, Eugen Baciu, Ionuţ Rada, Mihăiţă Neşu, Bogdan Mustaţă

Mijlocaşi:
Florin Lovin, Mihaiţă Pleşan, Răzvan Ochiroşii, Tiago Gomes, Janos Szekely, Claudiu Ionescu, Robert Neagoe

Atacanţi: Adrian Neaga, Valentin Badea, Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Vlad Rusu

Zapata, Dayro Moreno, Arthuro, Pawel Golanski, Ghionea, Goian, Ov. Petre, Dică şi Nicoliţă, convocaţi la echipele naţionale, vor sosi direct în cantonamentul din Austria. Mirel Rădoi şi Ifeanyi Emeghara sînt în refacere după operaţii.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  26 Iunie 2008, 15:22

MIREL RADOI,unikul capitan!Nu-l vindeti ,e simbolul Stelei!

 •  26 Iunie 2008, 13:30

NE VINZI VEDETA?PACAT.

 •  26 Iunie 2008, 13:25

Echipa standard a Stelei sezonul asta: Vatca Marin Baciu Neşu Mustaţă Lovin Ionescu Neagoe Nicolita Neaga Surdu(Rusu)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează