FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BAYERN 0-1

Comentatorul Premiere a ironizat Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2008 00:00

Partida Steaua-Bayern a fost transmisă în direct de postul Premiere, transmisiunea fiind preluată (live) şi de postul german Sat 1. Încă de la începutul partidei, comentatorul partidei a lansat atacuri dure la adresa vicecampioanei României.

Steaua-Bayern nu se joacă cu casa închisă. Stadionul e pe jumătate gol. Dacă nici cu echipele de top din Europa nu se umple stadionul atunci cînd? O bilă neagră pentru orice echipă din Liga Campionilor”.

Gazonul din Ghencea este aproape impracticabil. E îmbibat cu apă şi are multe zone cu noroi. Acesta nu este un gazon de Liga Campionilor. Dar ce să facem, doar ne aflăm în sudul României”.

Cu Steaua şi Fiorentina, grupa lui Bayern sună mai mult a Cupa UEFA. Aceste două echipe mici vor stabili doar dacă Bayern va termina pe primul sau al doilea loc”.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (153)
 •  29 Septembrie 2008, 17:30

@Negrea:Cate victorii are steaua contra echipelor italiene in europa in istorie,ca eu nu cunosc statistici?Asta ca vorbeai despre victoria CFR-ului contra Romei.Sau sa te iau altfel.De trei ani de zile steaua este prezenta in grupele ligii campionilor.In afara de prezenta,a mai resit altceva.Sau mai bine zis,a jucat pana acum 13 meciuri in ultimii 3 ani in liga,nu?Cate victorii are?Cate puncte a scos in Liga...Nu doar sa te prezinti e important,dar se pare ca voi cu atat va multumiti!!!

 •  29 Septembrie 2008, 17:20

are dreptate rahatul de macaronar

 •  29 Septembrie 2008, 16:57

adevarul e ca v-au facut nemtii la arogante:)))))))))))),.adika v-au spus ca e stadionul gol.pai normal 4000 de locuri goale:)noroi pe stadion...normal e de **** gazonul. cred ca v-au jignit ca v-au spus ca sunteti sudisti. si eu m-as enerva daca m-ar face cineva ****:)))))))in rest.de ****gsp ca de obicei:)

Vezi toate comentariile (153)
Comentează