FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Dialog Gigi Becali - Gigi Neţoiu: "Zi-le că ai vrut să dai bani că altfel facea CFR blat. Ce te complici?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Gigi Neţoiu l-a sfătuit pe Gigi Becali să susţină că a vrut să premieze echipa Universităţii Cluj în eventualitatea unui meci strategic pus la cale de CFR Cluj!

Într-o altă discuţie telefonică din aceeaşi dată, de la ora 18:10 min., învinuitul Becali George dezorientat şi nehotărât în legătură cu propriile sale versiuni de apărare, a explicat finanţatorului clubului de fotbal „Dacia Mioveni”, Neţoiu Gigi, că suma de 1,7 milioane euro ar fi constituit contravaloarea unor suprafeţe de teren pe care dorea să le achiziţioneze. În continuarea dialogului şi la insistenţele interlocutorului său Neţoiu Gigi, învinuitul a revenit asupra propriei argumentaţii, rămânând în acord cu acesta, că de fapt ar fi pregătit banii pentru jucători, dar pe parcurs s-a răzgândit constatând că nu este bine să procedeze astfel.
Impresionat de raţionamentul explicaţiilor prezentate de Neţoiu Gigi, în următoarea discuţie telefonică din data de 09.05.2008, ora 19:36 min., Becali George a explicat unei alte persoane din anturajul său căreia i s-a adresat cu apelativul „VICTOR”, faptul că deşi pregătise banii pentru „Universitatea Cluj” s-a răzgândit să ducă la bun sfârşit activitatea de premiere, constatând că nu este bine să procedeze astfel. Pasajele relevante ale dialogului dintre cei doi sunt următoarele:

Sursa: Evz.ro

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
 •  22 Decembrie 2008, 12:11

Ati vazut ca toata treaba asta cu Dumnezeu in sus, Dumnezeu in jos e politica curata la Becali. Pai, ideea era ca, daca era prins, sa spuna ca l-a luminat Dumnezeu si i-a zis ca nu era bine ce face. Halal credincios! Pe asta ar trebui sa-l bata Dumnezeu pentru modul in care Ii terfeleste numele.

 •  20 Decembrie 2008, 11:04

Problema nu este cazul "Valiza" pentru ca ciobanul nu a reusit sa plaseze banii si aia de la DNA nu au flagrantul.Dar...problema este la toate meciurile din ultimii 10-15 ani cand au furat pe rupte toti...si Dinamo si Steaua, iar echipe gen Poli s-au vandut pe sume frumoase , iar in anumite cazuri ( cazul Iancu ) au fost santajati cu dosarele penale, ceva gen NUP.Sunt sigur ca acolo ar avea si dovezi pentru faptele comise.Prietenii stiu de ce...

 •  19 Decembrie 2008, 20:00

Eu poate ca nu cunosc legile bine dar pt. ce e mai nene acuzat? Ca vad ca nu a dat mita. Ca sa fie acuzat de mita trebuia sa-i dea si sa-i prins in flagrant. Atata timp cat nu i-au prins asupra faptului de ce ii pot acuza? De intentie de a da mita? Exista o asemenea lege ca vreau si eu sa stiu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează