FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dică la Catania!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Decarul steliştilor, Nicolae Dică, a fost acontat de formaţia lui Walter Zenga, Catania! Afacerea ar urma să se perfecteze în week-end, atunci cînd mijlocaşul de 28 de ani este aşteptat în Italia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a parafa înţelegerea. Peninsularii vor plăti aproximativ 2 milioane de euro pe Dică, iar fotbalistului i s-a pregătit un salariu de 500.000 de euro şi un contract pe 4 ani. Jucătorul se află momentan în vacanţă, după Euro, dar, cel mai probabil, va ajunge sîmbătă la Catania, acolo unde a fost dorit foarte mult de Zenga, fostul său antrenor de la Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
 •  12 Septembrie 2008, 10:42

ce pacat ca dica nu mai e la steaua

 •  01 Iulie 2008, 13:49

pacat k a plecat desi a fost criticat in ultima vreme va ramane unul din simbolurile stelei .......... becali a stricat echipa .... asta intelege el prin fotbal .... sai aminteasca cineva k fifa08 nu e tot una cu a fi manager in realitate............ms mult

 •  28 Iunie 2008, 11:28

iti multumim pt. tot Dica ,sa te fereasca dumnezeu de accidentari si bafta multa

Vezi toate comentariile (56)
Comentează