FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

Dumitru Dragomir: "Hagi l-a jignit pe Sandu, iar el nu a uitat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2008 00:00

Vicepreşedintele FRF a dezvăluit la GSP TV un episod petrecut în 2001 la turul barajului pentru Campionatul Mondial din Japonia şi Coreea de Sud.

"Hagi a fost lăsat singur la returul barajului. Şi el a făcut o greşeală. L-a jignit pe Mircea Sandu. într-o ţară din fosta Yugoslavie. Sandu rîde, zîmbeşte, dar nu uită niciodată. Au fost 40 de martori la acest incident!" a spus Dragomir la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  10 Septembrie 2008, 02:13

Hagi poate sa l jigneasca pe patronul nationalei pentru ca a fost cel mai bun si mai iubit jucator roman pe cand Sandu a fost doar prieten cu fotbalistii.Scriu din Canada dar da ti l odata jos fratiilor pe nesimtitul asta de Sandu si pe Dragomir cum ai mai puteti vedea ce fac cu echipa nationala si cu fotbalul romanesc care va mai ramas singura distractie sau singura relacsare ca in rest vai mama ei de tara

 •  09 Septembrie 2008, 19:17

ceea ce voi nu stiti este ca mutu l-a jignit pe sandu toamna trecuta. Nasu a ras si dupa aia chiar inainte de EURO s-au intamplat nenorocirile: mai inatai consuela a nascut o fetita desi trebuia sa fie baietel si apoi a venit decizia TAS prin care adrian e obligat sa plateasca 17 milioane de euroi lui Chelsea. Va spun doar atat sandu rade dar nu uita si nu iarta!!!

 •  09 Septembrie 2008, 19:15

ne-ati innebunit cu reclamele astea avarilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează