SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DRAMĂ

Fetiţa Laviniei Miloşovici a murit

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2008 00:00

Denisa Florentina, fetiţa în vârstă de patru ani a Laviniei Miloşovici, a murit, duminică dimineaţă, din cauza unei boli a sistemului nervos.

Informaţia a fost confirmată de fosta multiplă campioană la gimnastică, Lavinia Miloşovici.

Fetiţa s-a născut pe 20 martie 2004, la şapte luni, prin cezariană. Scorul Apgar, pe o scală de la 1 la 10, care se acordă fiecărui copil la naştere, a fost de numai 1, iar greutatea Denisei abia atingea 1,1 kilograme.

În iulie 2007, fetiţa, care suferea de o boală a sistemului nervos, a fost operată la o clinică din Beijing, fiind cel mai mic copil supus unei astfel de intervenţii chirurgicale.

Sursa: Mediafax

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (239)
 •  15 Octombrie 2008, 10:36

condoleante Laviniei stiu ca viata nu a fost corecta fata d e tine dar poate acesta ia fost destinu sa dus intr-o lume mai buna decat aceasta doihneascase in pace

 •  15 Octombrie 2008, 09:52

Fi tare Lavinia caci viata merge inainte.Cu siguranta Dumnezeu va fi alaturi de voi si va va ajuta sa treceti cu bine,dandu-va un alt sufletel pe care sa il iubiti si sa il cresteti.De acum vei mai avea ink un ingeras care sa aiba grija de tine.Ea te vede si te simte de acolo de sus si traieste prin tine,asa ca arata-i tarie de caracter si un alt fel de iubire....o iubire divina.Dumnezeu sa o ocroteasca,sincere condoleante si voua multa sanatate!!

 •  15 Octombrie 2008, 09:33

nu o vei uita niciodata ea va ramine vesnic in inima ta pe un loc aparte,fiecare copil are locul lui in inima unei mame,numai tu vei gasi puterea de a merge mai departe cind vei simti nevoia sa plingi trebuie sa plingi uneori lacrimile iti usureaza sufletul

Vezi toate comentariile (239)
Comentează