FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Iancu: "Marele rău al fotbalului românesc este Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Într-o intervenţie telefonică la Fanatik, patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, l-a atacat dur pe Gigi Becali şi modul în care Steaua reuşeşte să cîştige meciurile.

"Rapid nu are nicio şansă cu Steaua, fiindcă Becali nu a vîndut Steaua. Luaţi 2 pentru joi! Niciun meci al Stelei nu se mai joacă pe gazon de la meciul cu CFR încoace. Domnul Becali este un golan, de fapt şi el şi Giovanni sînt golani! Chiar Becali a recunoscut că a fost peştele lui Hagi. Iar din Giovanni ce să iasă, avînd în vedere că a fost un bişniţar?! Cînd m-au sunat amîndoi dimineaţă, Giovanni a zis că se bate cu mine pentru Gigi! Eu le-am zis: «Am o echipă mai bună ca voi. O să bat Steaua, dar înainte o să arăt de ce sînteţi în stare. Nu veţi avea niciun loc în care să vă ascundeţi». Marele rău al fotbalului românesc este Gigi Becali, care sub masca de mare investitor şi ascuns sub Partidul Noua Gargară dă în toată lumea. Şi eu am băgat la fel de mulţi bani, deci nu accept să fiu furat. Averea lui e o minciună pe care eu nu o mai înghit. El nu e buricul pămîntului. O să spun eu adevărul. Văd cum aţi bătut voi Pandurii, care şi-au recuperat punctele cu alţii! Dacă se întîmpla asta acum 3 ani fugeam şi se ascundeau pe unde apucau. Poate îmi voi aduce aminte de tinereţe".

La ce meciuri se refera Iancu:

Etapa 22: Pandurii - Steaua 0-1

Etapa 23: Gloria Buzau - Pandurii 1-3

Despre Gloria Buzau se spune ca este "satelitul" Stelei.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (299)
 •  19 Decembrie 2008, 17:09

cine la bagat in seama pe iancu toti ziceau ca are ceva cu becali , asta nu stie ce vorbeste ,etc,e uite ca exista ceva adevar .....dar totusi sa nu uitati ca traim in romania si nu o sa pateasca nimeni nimic

 •  19 Decembrie 2008, 15:56

ce tot va luati de poli este campioana

 •  19 Decembrie 2008, 15:54

de cind se face casa cu un euro?

Vezi toate comentariile (299)
Comentează