FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ

Lupescu atacă dur: "Dragomir? Un cancer!" Cum comentezi?

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Gazeta a scris în ediţia de astăzi că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, se gîndeşte să invoce o poveste care circulă în lumea fotbalului , legată de im­pli­ca­rea în delegările de arbitri a fos­tu­lui preşedinte de sindicat Alex Rădulescu, aflat acum în închi­soa­re, unde ispăşeşte o pedeapsă de 23 de ani pentru omor.

Conform acesteia, Rădulescu l-ar fi sunat din penitenciar pe Gheorghe Ştefan după întîlnirea Ceahlăul - UTA (1-1), în care formaţia nemţeană ar fi fost dezavantajată de arbitrajul “cen­tra­lului” Robert Dumitru, propu­nîndu-i să intervină la Lupescu pentru ca nemţenii să obţină arbitri îngăduitori! Oficialii moldo­veni nu au confirmat însă această ipoteză.

Ionuţ Lupescu a declarat în ediţia de azi a ziarului Click:

"Lui Alex Rădulescu numai de asta nu îi arde în puşcărie! Te doare capul ce lucruri pot apărea. Nu am mai vorbit cu el de luni de zile. E penibil! Ăsta e şantaj. Să spună cine vrea ce are de spus.

De când am venit la FRF am arătat o transparenţă totală. Mă şantajază Ştefan pe mine pentru a mă duce la comisii să-l lase să joace tot în Liga I. Doamne fereşte, eu nu pot face aşa ceva! Nu are cu ce să mă şantajeze pentru că nu am făcut nimic rău. El e cel care a făcut nenorociri prin fotbalul românesc."

Oficialul FRF s-a referit apoi şi la scandalul primelor de calificare la Euro:

"În primul rând, noi nu luăm nici o primă. Apoi, Comitetul Executiv al FRF, din care face parte şi Dragomir, a aprobat ca 10-11 la sută din suma care se încasează de la Euro să se ducă spre administraţia federaţiei, spre cei o sută şi ceva de angajaţi.

În al treilea rând, din banii care au venit din încasări, 7,5 milioane de euro, plus încă un milion, în total 8,5 milioane de euro, noi am plătit deja primele de calificare, se vor acoperi toate cheltuielile pe care le-am avut pe toată perioada cât am fost la Euro, iar restul vor rămâne tot pentru echipa naţională pentru calificările la Mondialele din 2010, dar şi spre celelalte echipe naţionale, de tineret, de juniori, etc.

Când am venit la FRF erau venituri de 4,5 milioane de euro, în 2006, acum sunt de aproape 13. Plus încă 7,5 de la Euro. Dacă aş vrea să-mi acord primă, aş putea să o fac din ce am produs eu, ca federaţie, fără ce a obţinut echipa naţională. Am avut un management modern, iar rezultatele se văd acum." a comentat Lupescu în Click.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
 •  24 Iunie 2008, 21:22

voi nu afisati decat comentariile care va convine?Unde este celalalt comentariu al meu?Rusine sa va fie!

 •  24 Iunie 2008, 16:53

daca lupescu e mafiotul fotbalului romanesc atunci oracolul din balcesti ce pana mea e ? justitiarul ? tu spui snagov ? eu spun : drepturi de televizare , evaziune fiscala , fals si uz de fals . De chestiile astea ai auzit stii cine le-a facut ? primadona de mitica . presedintii de cluburi ii mananca din palma ptr ca majoritatea sant penali si ei . uitate la ce campionate au turcii si rusii , cat se dau pe transmisiile tv acolo , ce echipe au .d-aia stam si ne uitam ca prostii la ei acum .

 •  24 Iunie 2008, 16:25

lupescule esti mafiotul fotbalului romanesc!!!! daca vrei dovezi iti spun doar atat:Snagov

Vezi toate comentariile (48)
Comentează