INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Managerul lui Stuttgart spune că Sergiu Radu va ajuta echipa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Managerul sportiv al lui VfB Stuttgart, Horst Heldt, a declarat într-un interviu acordat miercuri agenţiei germane Sport 1 că este convins de faptul că atacantul român Segiu Radu se va integra perfect la echipa antrenată de Armin Veh.

" Sergiu Radu munceşte foarte mult, este foarte angajat. Este evident că îi lipseşte ceva deocamdată, nu s-a integrat perfect, dar munceşte foarte mult şi se va adapta. Am avut câteva probleme în ofensivă, dar sunt sigur că Radu ne va ajuta", a declarat Heldt.

Sergiu Radu a venit la Stutgart în această iarnă de la Wolfsburg. Campioana Germaniei va disputa miercuri seară primul său meci oficial în 2008, cu amatorii de la Werder Bremen, în optimile Cupei Germaniei, meci în care Sergiu Radu şi Marica sunt anunţaţi titulari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  31 Ianuarie 2008, 04:09

amatorii de la WERDER BREMEN :))))))))))))

 •  30 Ianuarie 2008, 23:09

amatorii de la werder bremen??????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează