FOTBAL  »  Superliga  »  “U” CLUJ

Meszaros pedepsit, Doboş trece pe bancă

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Universităţii este suspendat o etapă că s-a înjurat cu jucătorul Oţelului, Janos Szekely, iar preşedintele îi va lua locul.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat ieri pe antrenorul “şepcilor roşii”, Alpar Meszaros (foto), cu o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 3.000 de lei, pentru că la meciul cu Oţelul (2-1) din etapa a 26-a s-a înjurat cu “gălăţeanul” Janos Szekely.

Preşedintele “şepcilor roşii”, Toni Doboş, a dezvăluit ieri că îi va lua locul lui Meszaros pe banca de rezerve la meciul cu Gloria Buzău de duminică. “În această situaţie, cu antrenorul suspendat, va trebui să stau pe bancă. Cu 5 victorii în cele 5 etape care mai sînt pînă la finalul campionatului sîntem în graficul salvării. Din gură e uşor, mai trebuie însă să şi demonstrăm în teren că acest lucru este posibil”, a spus Doboş.

Doboş a dat asigurări ieri că jucătorii Universităţii vor fi la zi cu plăţile pînă la sfîrşitul acestei luni. “Toate datoriile către jucători se vor plăti integral pînă la sfîrşitul lunii”, a afirmat Doboş. “Studenţii” clujeni nu şi-au primit ultimele două salarii, pe lunile februarie şi martie.

Olah rămîne
Mijlocaşul Adrian Olah a pierdut la apel şi la Curtea de Arbitraj Sportiv memoriul cu “U” Cluj, prin care solicita să devină jucător liber pentru neplata de către club a 20.000 de euro, reprezentînd bonusuri pentru intrare în teren. Jucătorul, care a început de o săptămînă alergările după fractura de metatarsian suferită în iarnă, vrea să continue la “U”. “M-am răzgîndit şi vreau să rămîn la «U». Mai am un an contract şi vreau să-l duc la bun sfîrşit”, a spus Olah.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2008, 12:34

Sa mergi la gherla mai olah..ca la U nu mai joci!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează