SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  JOCURILE OLIMPICE / SABIE

Mihai Covaliu a cîştigat medalia de bronz

Articol de GSP - Publicat marti, 12 august 2008 00:00

Sabrerul Mihai Covaliu a cucerit, marţi, medalia de bronz, după ce l-a învins pe francezul Julien Pillet, scor 15-11, în cadrul finalei mici a probei de sabie din turneul de scrimă, informează site-ul oficial al Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Românul Mihai Covaliu a fost învins, marţi, de francezul Nicolas Lopez, scor 13-15, în cadrul meciului din semifinalele probei de sabie din turneul de scrimă. În sferturile de finală, Mihai Covaliu s-a impus în faţa lui Aliaksandr Buikevich (Belarus), scor 15-13. Finala probei de sabie va fi disputată între chinezul Zhong Man şi francezul Nicolas Lopez. Mihai Covaliu l-a întîlnit în finala mică pe francezul Julien Pillet, cel care l-a eliminat pe Rareş Dumitrescu în optimi.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (234)
 •  14 August 2008, 23:46

Felicitari Mihai!!!Te-am cunoscut acum aprox.15 ani cand eram la scrima-floreta in Brasov,la Clubul Tractorul si ma bucur f.mult ptr.reusitele tale ptr.ca stiu ca ai luptat f.mult sa ajungi unde esti iar altii am renuntat prea usor.Am vazut victoria aici la stiri si este o bucurie enorma sa te vad cu o medalie la olimpiade.Numai bine si mult succes in continuare.

 •  14 August 2008, 21:34

Ca fost sabreur tin sa te felicit Mihai iar ca roman iti multumesc din suflet ca ne-ai facut fericiti o data in plus. Performanta ta este una obisnuita..pentru un campion de talia ta dar este pentru noi este ceva magic si ne face mandri. p.s. imi pare atat de rau ca scrima in general si sportivii precum esti tu, in special, nu au atatia spectatori.. atatia adepti precum au alte sporturi.. pacat ca nu stim sa venim la concursurile tale si nu avem ocazia te vedem aici pe pamantul nostru

 •  14 August 2008, 20:46

Suntem mandri de tine !

Vezi toate comentariile (234)
Comentează