INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

“Mourinho planifică pînă şi cartonaşele galbene!”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Didier Drogba dezvăluie în cartea sa autobiografică aspecte inedite ale colaborării cu Jose Mourinho şi mărturiseşte că metodele tehnicianului portughez sînt cele mai originale de care a avut parte în întreaga sa carieră.

“Cîteodată mă lua deoparte şi-mi spunea că ar fi bine să iau galben pentru a fi suspendat într-un meci nu la fel de important ca cel de peste două etape. Mereu făceam aşa cum îmi spunea.

De asemenea, primeam cîteva zile libere şi puteam să iau o pauză. Mi-a plăcut mult perioada în care am lucrat împreună. E o manieră foarte profesionstă şi, în acelaşi timp, prietenoasă de a trata oamenii” a dezvăluit Drogba.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  19 Mai 2008, 22:18

multe "succesuri" in ziarul asta. Noroc cu "cite" o "agramaticalitate" din asta sa ne mai distram putin. lasand gluma, in ultima vreme multe articole de toata rusinea in presa noastra; chiar sesizam astazi de cate ori se repeta articolele doar pentru a umple pagina.

 •  19 Mai 2008, 21:47

bine mah tare articolu , eu faceam deastea cu galbene la juniori.cred ca toti care joaca sau au jucat fotbal rad de voi. atata puteti?

 •  19 Mai 2008, 18:41

da ma da crezi ca Drogba zice toate secretele lui Murinho?il respecta prea mult p fostu antrenor

Vezi toate comentariile (14)
Comentează