FOTBAL  »  Superliga  »  

Naşu' cere dovezi

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Mircea Sandu e nemulţumit că, după întîlnirea cu preşedinţii de cluburi, aceştia continuă scandalurile. "În acest retur s-a jucat mai mult prin declaraţii decît pe teren. Nu au încetat deloc nici după ce ne-am întîlnit şi am discutat. Păi, am fost la un meci de Liga a III-a, dintre Breaza şi Clinceni, care a fost mai bun ca Vasluiul cu Steaua!", a spus preşedintele FRF. Acesta i-a cerut lui Adrian Porumboiu să probeze în faţa Comisiei de Disciplină afirmaţiile conform cărora partida dintre Vaslui şi Steaua a fost blat. "Să spună Porumboiu ce ştie! Pentru mine blat înseamnă aranjament şi asta e grav", a declarat Sandu. Porumboiu a replicat: "Nu mai pot eu că mă convoacă la «Disciplină»!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  01 Aprilie 2008, 12:03

Domnule Presedinte, Cum vreti ca domnul Porumboiu sa fie corect cind dumneavoastra ati dat de atitea ori dovada de ...... De ce nu ati asteptat verdictul comisiei de disciplina in cazul "bricheta" si v-atu atepronuntat. A fost corect ? Cind stelisti au rupt 700 scaune, au lovit in cap pe un jucator, cind dinamovisti s-au batut la Buzau, cind arbitrii fac legea in teren, unde ati fost? De ce atunci nu v-ati antepronuntat, de ce nu le-ati recomandat comisiilor ce au de facut. Care este

 •  01 Aprilie 2008, 10:15

Porumboiu moldoveanul sa ne manance cocianul, ca numai aberatii debiteaza !Vai mama lui de limba lata cam cat e Moldova toata !

 •  01 Aprilie 2008, 09:16

Refuzati sa priviti la tv jocurile olimpice. 2 tari importante sunt tinute in sclavie de criminalii de chinezi: Tibet si Burma. Daca ar avea omenie in ei si nu numai dorinta de bani si glorie sportivii ar refuza participarea care doar legitima regimul corupt si criminal chinez. Milioane de oameni din toata lumea vor refuza vizionarea. E singurul lucru ce putem face impotriva sponsorilor care calca pe morminte pentru reclamele si afacerile lor oneroase.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează