FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRŢIRE

Dorinel Munteanu: "Nu ştiu dacă o să mai antrenez în Liga I"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 martie 2008 00:00

Dorinel Munteanu a comentat iminenta despărţire de FC Vaslui. "Nu aş fi vrut sa mă despart de acest club, dar am un preşedinte şi....asta e. Echipa nu a facut un joc bun cu Steaua, dar nu suspectez nici un jucător. Eu mi-am dorit mai mult ca oricine să cîştig acest meci. Am fost şi voi fi mereu curat în astfel de situaţii. Nu ştiu ce voi face în continuare. Nu ştiu dacă voi mai antrena în Liga 1. Acum vreau să mă odihnesc şi să fiu liniştit", a spus Dorinel la Telesport.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (92)
 •  31 Martie 2008, 22:47

Va zic eu ca si Hagi si Munteanu faceau treaba in Liga 1 dar e atat de plina de tampiti care conduc fotbalul si atatea interese ca nu fac fata.Anyway...ma bucur pt ei ca si-au dat seama de ceea ce se intampla si nu se mai intorc.De ce credeti ca nu mai vine nici Lucescu?Nu credeti tot ce zice presa despre ei cum ca nu sunt buni de antrenori...

 •  31 Martie 2008, 22:34

Poate e adevarat... Insa nici Hagi si nici Munteanu nu au rezultate ca antrenori. Asa ca e mai bina sa-i lase pe alti... ca metodele lor nu merg! Un alt exemplu... Sandoi. N-a facut nimic la Craiova. Desi ca jucator a fost la nivelul lui Hagi sau Munteanu insa pe alt post. Un antrenor adevarat!? Printre cei mai buni din Romania!? Napoli Curaj Stiinta!!!

 •  31 Martie 2008, 22:09

miramas sa fii asa curat pre,cum spui .dar cred totusi ca esti manjit cu zer ?

Vezi toate comentariile (92)
Comentează