FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

“Să plece!”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Andone a răbufnit la antrenamentul de ieri. Tehnicianul s-a enervat că Hirschfeld a refuzat din nou să se antreneze din cauza afecţiunii mai vechi de la spate.

“Fălcosul” nu glumeşte. Ieri, la antrenamentul de di­mi­neaţă, Ioan Andone a izbucnit, văzînd că Lars Hirsch­feld nu se poate antrena. Portarul acu­­ză problemele mai vechi la spa­te, aceleaşi care l-au împiedicat să joace şi în finalul returului. Ando l-a luat în colimator pe canadian, la în­ce­putul şedinţei de pregătire. “Bă, dacă nu se face bine, să plece! Să se întoarcă atunci cînd e bine. Să mă lase! Eu am nevoie de con­cu­ren­ţă la echipă. Nu mă intere­sea­ză pe mine cine e, cum e. Să plece! O să vor­besc cu preşedin­tele şi pînă nu e bine, nu mai are ce căuta a­ici”, a tunat tehni­cianul în di­recţia medicului Ovi­diu Dragoş.

“Două zile se antrenează, două stă”

De altfel, Hirschfeld, care cîş­tigă 270.000 de euro pe an, a dus pînă la capăt numai 3 antr­e­na­mente de cînd CFR e la Kos­sen Andone şi-a explicat ieşirea, lăsînd să se înţeleagă că Lars nu mai intră în calculele sale: “Normal că sînt în­gri­jorat. Vreau să se pregătească la fel ca şi cei­lalţi. Pentru mine canto­namentul e sfînt. Nu mi se pare corect. Cînd îi văd pe Ţurcaş şi pe Nuno Claro cum sar din bară în bară, e normal să mă enervez, pentru că Lars a fost adus la echipă să apere. Cu Hirschfeld vom vedea ce va fi, fiindcă nu-mi convine ca două zile să se antre­neze şi alte două nu”.

1,2 milioane de euro a plătit CFR pentru Hirschfeld.

5 partide în Liga I a strîns Lars în tricoul lui CFR, încasînd 8 goluri.

Oberman a semnat pe 5 ani

Preşedintele Iuliu Mureşan a confirmat ieri transferul atacantului Gustavo Oberman (23 de ani), jucător împrumutat de Argentinos la Castellon, în ultimul sezon. “Da, a semnat pe 5 ani cu noi. E un atacant de perspectivă, foarte bun. Va merge în aceste zile în cantonamentul băieţilor”, a spus Mureşan. Oberman a fost campion mondial în 2005 cu Argentina Under 20, făcînd pereche în ofensivă cu Lionel Messi, starul Barcelonei.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează