FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Party cu rivalii

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Cu o săptămînă înainte de U - CFR, Trică ar fi petrecut într-un local de manele cu fundaşii adversarei, Astorga, Bilica şi Milan Jovanovici.

U Cluj - CFR a fost prefaţat şi de rapsozii de la clubul de manele Romantic. Conform unor surse, Eugen Trică ar fi pe­tre­cut săptămîna trecută, în noaptea de marţi spre miercuri, în clubul din oraşul de pe Someş alături de trei fundaşi ai “studenţilor”, Astorga, Bilica şi Milan Jovanovici. “Pe­tre­cerea a ţinut pînă dimineaţă, Tri­că achitînd nota de plată în va­loare de aproximativ 30 de milioane de lei vechi”, au povestit sursele Gazetei.

În acel moment, brazilienii Bi­lica şi Astorga semnaseră deja pen­tru un club din Turcia, Milan Jo­va­no­vici fiind şi el pe picior de plecare. Doar Bilica şi Milan Jovanovici au fost titulari în partida de miercuri, pierdută de “U” în faţa CFR-ului. Bi­li­ca a făcut penalty-ul din care Ca­du a marcat golul victoriei şi a ratat ul­tima ocazie a “studenţilor” de a e­gala.

Prezenţa lui Trică în clubul clu­jean a fost şi subiectul unei ştiri prezentate săptămîna trecută pe site-ul www.citynews.ro. Cu titlul “Trică la şepci le-o dedică”, apărea informaţia conform căreia decarul lui CFR ar fi făcut mai multe de­di­caţii suporterilor lui “U”.

Ce le-a zis Andone în pauză
Andone le-a transmis jucătorilor săi la pauza meciului U - CFR, cînd scorul era 0-0: “Băieţi, mai avem 45 de minute să facem istorie. Sînteţi pregătiţi să încheiem în glorie acest campionat atît de bun pe care l-aţi făcut? Haideţi, la treabă! Eu am încredere în voi!”.

“Tentativă de omor”
Fanul Universităţii Cluj, care l-a lovit miercuri cu o cărămidă în cap pe cameramanul Jandarmeriei în conflictele izbucnite înaintea meciului, a fost iden­tificat . Forţele de ordine l-au arestat ieri pe huligan, acesta urmînd să fie acuzat de tentativă de omor!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (20)
 •  09 Mai 2008, 23:47

Golan are masina! Israelianul Omer Golan a devenit eroul Angliei dupa ce a marcat golul victoriei aseara! si atacantul lui Maccabi Petah Tikva, in virsta de 25 de ani, va primi si marea recompensa. Inaintea partidei, miliardarul britanic Fred Done, patronul agentiei de pariuri BetFred, a promis un Mercedes in valoare de 200.000 de euro israelianului care va invinge Rusia. (Beno David, Tel Aviv)

 •  09 Mai 2008, 11:32

@steaua : 1. ineptule, clujul a jucat cu o echipa din cipru. 2. ratati si milogi mai mari decat voi, sustinatorii si jucatorii stelei, nu sunt inventati. lovin ala este emblema vostra, iar demnitatea lui, proverbiala. 3. ciobanu asta v-a facut iar de ras ( a cata oara) si aveti ce meritati, o imagine de cocalari. CE BINE IMI PARE CA ATI LUAT TEAPA, OI INEPTE!

 •  09 Mai 2008, 11:12

bai TARANILOR!!! cu ce va mandriti mai draga?? cu un campionat castigat prin blat?? bai v-ati facut de ras anul trecut in ueffa cu o echipa mica din grecia, ati uitat?? anul asta o sa o luati rau pe cocoasa scarbelor, cat despre meciul cu u cluj e clar a fost blat. trica muica cel mai mare cocalar din romania. nu stie sa lege 2 cuvinte infectul. a uitat ca e injurat pe orice stadiion se duce??!! pe manele se construieste un blat cu jucatorii iar oficialii(cfr si u cluj) in restaurante .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează