FOTBAL  »  Superliga  »  VERDICT

Tweety nu mai are voie pe stadion timp de 4 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2008 00:00

După ce ieri, Curtea de Apel Bucureşti a decis că suporterul stelist care l-a lovit cu lanţul pe un cameraman TVR, în aprilie 2007, la meciul Steaua - Dinamo, Cătălin Iordan, zis Tweety, a depus prea târziu recursul împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti, astăzi forul a revenit asupra deciziei.

Tweety a primit un an cu suspendare şi cinci ani de supraveghere juridică, fiind interzis de pe orice stadion din România pe timp de 4 ani. Suporterul stelist va fi nevoit să achite 5000 RON avocaţilor şi daune de 15000 RON pentru cameramanul Robert Cristea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
 •  21 August 2008, 18:11

povesti de adormit copii.eu il cunosc f bine pe tweety si vb cu el aproape in fiecare zi. Adevarul este ca Tweety a ajuns la o intelegere cu cameramanul contra unei sume de bani ca totul sa fie uitat.Asa ca realitatea este alta ci nu ce publica acesti ziaristi de la gsp.

 •  21 August 2008, 17:06

hopaaaaa.....s-a trezit spiritu' civil la romani !!!hmm....mare mirare!! de fapt....voi cu toti ,cei care poostati aici "trebuia mai rau,a scapat ieftin ,etc...." sunteti niste IDIOTI !!asa cu litere mari... omu a fost judecat de un tribunal si asta a fost pedeapsa pe care oameni competenti in aceasta priviinta au decis ca trebuie acordata! dar va intreb.....unde era spiritul civic cand Iliescu a chemat minerii,cand zeci-sute de oameni nevinovati au fost batuti? de fapt,sunteti ca

 •  21 August 2008, 15:53

DOAR ATAT ? Justitie slaba !Daca nu o sa vedem pedepse adevarate , va fi vai si amar in Romania ! O sa vedeti ce se va intampla la Rapid-Dinamo, duminica...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează