GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Unde vedem fotbal la TV?

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Canalele sportive din România oferă telespectatorilor fotbal de 5 stele

"Naţionala" şi Cupa României
Antena 1 - a cîştigat licitaţia asupra drepturilor de televizare ale echipei României de fotbal. Va transmite, din toamnă, meciurile "naţionalei" mari de pe teren propriu, de futsal şi de fotbal feminin. Postul din Băneasa deţine şi opţiunea a doua din Liga I, precum şi exclusivitatea asupra Cupei României Timişoreana. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

Liga Campionilor în exclusivitate
Pro TV - este deţinătorul exclusiv, în România, al drepturilor de transmisie asupra Ligii Campionilor, dar va transmite şi Cupa UEFA. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

Campionatul European
TVR 1 - va transmite, pînă în vară, toate meciurile amicale ale României, plus Campionatul European de fotbal din Austria şi Elveţia. De asemenea, postul public are opţiunea a 6-a din Liga I. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

Serie A şi Primera Division
Boom Sport One - Chivu şi Mutu pot fi urmăriţi pe programul cu profil sportiv al platformei DTH, Boom TV. Postul deţine drepturile de televizare asupra a două dintre cele mai tari ligi din lume, Spania şi Italia. În afara lui Boom Sport One şi Boom Cinema 1 (canalul 801) mai transmite meciuri din Italia şi Spania. Cele două canale pot fi recepţionate numai pe platforma digitală Boom TV.

Bundesliga şi Ligue I
Sport Klub - Fără îndoială, capul de afiş la Sport Klub este campionatul Germaniei. Bundesliga este televizată în fiecare week-end de Sport Klub, telespectatorii putînd urmări pînă la şase meciuri, din primele două ligi, pe etapă. Prima ligă olandeză şi campionatul Franţei pot fi şi ele urmărite la acest post TV. Postul poate fi recepţionat pe Dolce, Digi TV, Focus sat, RCS, UPC (pachete de bază) şi pe Boom TV (în pachetul sport).

Superliga & Scottish Premier League
Sport 1 - deţine drepturile de difuzare a patru ligi. Meciurile din Superliga portugheză, Anglia Championship, prima ligă a Greciei, Campionatul Ungariei sînt principalele puncte de reper în grila postului. De asemenea Cupa Franţei, Cupa Germaniei şi Cupa Ungariei, dar şi campionatul Scoţiei completează oferta de meciuri de fotbal a celor de la Sport 1. Postul poate fi recepţionat pe Focus sat şi UPC (pachete de bază).

Premier League
Eurosport 2 - Prima ligă din Anglia este capul de afiş la Eurosport 2. De curînd, partidele pot fi văzute şi de abonaţii RCS. Dacă pînă în urmă cu o săptămînă Premier League nu se putea vedea pe RCS, acum s-a ajuns la un acord între compania de cablu şi postul TV. Eurosport 2 poate fi recepţionat pe MaxTV, Dolce, Boom TV şi RCS (în pachetul de bază).

Cupa Angliei şi Liga 2
Sportro - devenite furnizori principali pentru Liga I a României, campionatele Argentinei şi Braziliei sînt difuzate de postul cu profil sportiv. Tot Sport.ro transmite şi meciuri din Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei, dar şi Cupa UEFA. De asemenea, Sport.ro televizează şi meciuri din Liga a II-a. Poate fi recepţionat pe MaxTV, Dolce, Digi TV, Focus sat, UPC şi RCS (în pachetul de bază).

Liga I şi Cupa Italiei
Telesport - transmite meciuri din campionatul de fotbal al României, Republicii Moldova, Cupa Ungariei, Cupa Italiei şi Cupa UEFA. Poate fi recepţionat pe Digi TV, UPC şi RCS (în pachetul de bază), pe MaxTV (pachetul Max plus), Dolce (pachetul active), Focus sat (pachetul sport) şi Boom TV (pachetul sport).

Naţional TV - deţine opţiunile 3 şi 5 ale Ligii I. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

N24 - televizează Liga a II-a şi are meciuri din Cupa UEFA. Poate fi recepţionat în Dolce, Digi TV, Focus sat, UPC şi RCS (pachetele de bază).

Kanal D - are opţiunile 1 şi 4 ale Ligii I şi va transmite partide din Cupa UEFA. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

TVR 2 - televizează partide din Liga a II-a. Este recepţionat în toate reţelele de cablu cît şi pe platformele DTH.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (110)
 •  01 August 2011, 09:58

ati zis ca CNA o sai amendeze pe aia care nu introduc GSP eu astept pe focussat de mult dar nu au asa ceva si inafara de a merge din ce in ce mai prost astia nu ne-au oferit nimic.vrem si noi gsp,daca nu datine un bec sa vedem liga lui mitica.jony

 •  02 Iunie 2011, 21:45

mirea_eugen95 id meu de mess ,ziceti-mi si mie cum bag gsp pe antena focus sat,plzz

 •  19 Februarie 2010, 12:50

Sunt foarte multumit decanalele romanesti care au cumparat drepturile de televizare din liga lui Corleone.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează