FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 3-3

Bani nu știe ce să mai înțeleagă: „Am dat trei goluri și tot n-am reușit să câștigăm”

Ahmed Bani, gol și pasă de gol la 3-3 cu U Cluj
Ahmed Bani, gol și pasă de gol la 3-3 cu U Cluj

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 21:52 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 22:43

Dinamo n-a reușit să câștige la Cluj, contra lui U, deși a condus cu 2-1 și 3-2! A făcut 3-3 și va tremura până la final.

Ahmed Bani a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, la Cluj. A egalat la unu, în minutul 37, apoi, în final, i-a pasat decisiv lui Pavicic, pentru 2-3 (88). Însă degeaba. N-au trecut 3 minute și Masoero a egalat: 3-3 (90+1). Ceea ce înseamnă că oaspeții vor tremura până în ultima secundă a campionatului!

Gafă uriașă  în U Cluj - Dinamo! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut ce a făcut Golubovic
U CLUJ - DINAMO
Gafă uriașă în U Cluj - Dinamo! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut ce a făcut Golubovic

Ahmed Bani: „Un punct nu ne ajută în momentul de față”

După fluierul final, Bani a venit în fața camerelor de luat vederi. Dezamăgit, frustrat. „Da, am luat un punct. Dar în momentul de față un punct nu ne ajută așa acum ar fi trebuit. Ne propuseserăm 6 puncte”, a comentat jucătorul lui Dinamo, care nu s-a putut opri să nu remarce: „Am dat 3 goluri în deplasare și tot n-am reușit să câștigăm!”.

El a admis că „într-adevăr, am jucat împotriva unei echipe bune. Dar am practicat un joc bun. Însă când dai gol și după două minute ești egalat....”. O aluzie evidentă la problemele mari din apărare, unde se greșește pe bandă rulantă.

Dinamo a pierdut 8 puncte în 5 din ultimele 7 partide, din cauza golurilor încasate după minutul 90

Bani a remarcat, de asemenea, că „este al patrulea sau al cincilea meci în care luăm gol după minutul 90! Nu știu ce să zic, e ghinion... Asta trebuie să fie”. Dinamo a primit gol în prelungiri în 5 din ultimele 7 partide și astfel a pierdut nu mai puțin de opt puncte!

Atacantul lui Dinamo nu și-a pierdut însă speranța: „Câtă vreme mai există o mică șansă trebuie să profităm de ea. Și unul la sută dacă este... Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, cât mai e șansă, să credem în ea, să dăm sută la sută și să câștigăm”.

VIDEO. 10 cifre inedite pentru cele trei meciuri din play-off-ul Superligii! Detalii despre FCSB, Rapid și Universitatea Craiova

Mai puteți citi:

Incredibil! Gestul făcut de Daniel Popa după ce a marcat în poarta lui Dinamo

Nu e sigur că va ajunge în Giulești, deși a semnat cu Rapid: „De asta depinde!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
Hund
Hund  •  05 Mai 2024, 02:14

Cu arlechinii din apărare poți să ai și 4-0 și nu ești sigur de victorie)) Bani în ultimele două meciuri a jucat bine. Amzar sau Bordușanu sper să se angajeze într-o fabrică, pentru că fotbalul este prea greu pentru ei.

neacaisa
neacaisa  •  04 Mai 2024, 22:55

dinamo are nevoie sa castige in ultima etapa si ca 2 din urmatoarele sa se intample: voluntari sa piarda, botosani sa piarda, craiova sa nu castige in niciunul din ultimele 2 partide si iasi sa nu faca 4p in ultimele 2. daca face egal dinamo in ultima, ar avea nevoie sa piarda ambele partide craiova si iasi sa faca maxim un punct. voluntari si botosani ar fi oricum imposibil de depasit. e jucat, baieti.

stefanf78
stefanf78  •  04 Mai 2024, 22:37

Ăsta, tupeistul ăla de pe stânga spate și încă vreo trei ar juca mai bine în Albă ca Zăpada și cei 7 :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează