FOTBAL  »  Superliga  »  DATORII

Claudiu Keșeru a păsuit clubul din Superligă: „Amânări și amânări, doar să nu fie depunctați”

Claudiu Keșeru / foto: Iosif Popescu
Claudiu Keșeru / foto: Iosif Popescu

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 17:44 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 19:56

Claudiu Keșeru i-a răspuns lui Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA afirmase că plățile către fostul jucător al arădenilor ar fi fost cât jumătate din bugetul clubului.

Retras din fotbal în august 2023, de la UTA, Claudiu Keșeru nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de arădeni. Publicația Sport Arad a scris că fostul atacant avea unul dintre cele mai mari salarii din lot, 13.500 de euro lunar.

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Iar antrenorul Mircea Rednic a dezvăluit luni, după 1-1 cu Petrolul, că problemele financiare cu care s-a confruntat clubul în ultima vreme au legătură și cu plățile către Keșeru pe care a trebuit să le facă, susținând că au fost cât jumătate din bugetul „Bătrânei Doamne”!

Claudiu Keșeru: „Le-am dat amânări și amânări, doar ca să nu fie depunctați”

Fostul internațional, acum în vârstă de 37 de ani, a venit însă cu precizări și l-a ironizat pe Rednic. „E amuzant nea Mircea. Şi mai ales că ştie că le-am acceptat absolut toate termenele de plată care nu au fost respectate. Trebuia să fiu plătit, le-am dat amânări şi amânări, doar ca să nu fie depunctaţi.

Am mai discutat chestia asta înainte de intrarea în play-off, înainte de ultimul meci, ca să nu fie penalizaţi. O iau ca pe o declaraţie amuzantă într-un moment euforic”, a comentat Keșeru la Prima Sport.

Claudiu Keșeru: „Eu nu mai fusesem plătit din ianuarie 2023”

Era salariul său cât jumătate din bugetul clubului?

„Nu. Am luat două tranşe anterioare, dar eu nu mai fusesem plătit din ianuarie 2023, înainte de acele două tranşe. Erau șase salarii în momentul în care am plecat. Contractul era de lungă durată şi nu a fost respectat.

În România se semnează nişte contracte şi nu prea se respectă. Aici să zic că ar fi marele progres al fotbalului românesc în momentul în care se semnează contracte, să fie respectate şi să nu se apeleze la tertipuri despre care vorbeam şi în cazul CFR-ului cu Manea”, a punctat Keșeru, venit la Arad de la FCSB, la 1 iulie 2022.

În 2022 - 2023, stagiune în care UTA s-a salvat la baraj, fostul internațional (47 de selecții, 13 goluri) a bifat 33 de partide, 6 goluri și două pase decisive. Ultimul său contract în străinătate a fost la Ludogoreț, cu care a câștigat șase titluri de campion în Bulgaria și două Cupe, în perioada 2015 - 2021.

VIDEO. Petrolul - UTA Arad » Mircea Rednic a stârnit râsete la conferința de presă: „Un telefon de la domnul Șucu e oricând binevenit! Cum eu lucrez și în imobiliare...”

Mai puteți citi:

Dan Șucu ia în calcul o variantă radicală, după problemele cu legea din cazul lui Daniel Niculae: „Cei din club sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt!”

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB » Ce se întâmplă la vară

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
adymax
adymax  •  27 Aprilie 2024, 08:50

Nesimtitul de Keseru daca a vazut ca nu mai poate trebuia sa renunte la ceva salarii nu sa-si ceara tot contractul cand e varza. Asa e cu fotbalistii astia mari :)

username_2
username_2  •  26 Aprilie 2024, 19:32

numa impresarii știu cum e cu contractele pe termen lung cu jucători de 35 de ani, numa impresarii și comisioanele lor ar putea explica și lucruri inexplicabile ca Batista sau El Kaddouri de la Neluțu clujeanu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close