FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-0

Atât de machiavelic? Crede că Gigi Becali și-a schimbat planul: „A stat și s-a gândit. «Bă, dar decât să-l ajut pe Hagi...»”

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 11:07 / Actualizat marti, 07 mai 2024 16:23

După ce FCSB a devenit campioană, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a spus că mai are un obiectiv: s-o ajute pe Farul să termine pe locul 2. Dar după 0-2 cu Universitatea Craiova, Basarab Panduru crede că planul ar putea fi altul.

La finalul partidei din Bănie, fostul internațional a considerat că echipa roș-albastră ar fi mai interesată ca rivalele CSU Craiova și CFR Cluj să prindă un loc de cupe europene, astfel încât să aibă un start de sezon cu multe meciuri.

Titularul de la FCSB, anunț-șoc de la Craiova: „Trebuie să mă operez!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-0
Titularul de la FCSB, anunț-șoc de la Craiova: „Trebuie să mă operez!”

Concluzia lui Basarab Panduru după CSU Craiova - FCSB

„Acest 11 prinde play-off-ul la anul? Cu echipa asta? Cu Nana, Lixandru, Dawa... Nu mi se pare o echipă de speriat.

După ce a luat titlul, a spus că «O să mă implic, o să trimit echipă pentru că vreau să-l ajut pe Hagi». Dar poate că după aia a stat și s-a gândit «Bă, dar decât să-l ajut pe Hagi, mai bine mă ajut pe mine. Ia să le trimit pe Craiova și pe CFR în cupele europene, ca la anul să nu joc doar eu până prin septembrie.

Să joace și ele, să meargă și ele. Să joace și ele meciuri în acest început de sezon. Parcă e mai bine pentru mine să meargă astea două». El vrea ca toată lumea să joace la fel.

Vi s-a părut că echipa asta a fost băgată ca să bată pe cineva? Dacă intram noi, eu cu tine (n.r. - Constantin Zotta), puneam ceva probleme. Asta nu e echipă să bată pe cineva”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Alhassan, prea lent și pase în spate. La mine, dacă dai mingea în spate, ești scos! Dar toți au fost slăbuți. Poate doar Olaru a fost mai viu. Toți au fost adormiți. George Popescu le-a pierdut pe toate, o să fie rezervă cu CFR Cluj.

Miculescu s-a ascuns de minge. De ce te ascunzi? E un joc relaxat. Bine, a jucat toată echipa prost, nu a ajuns nicio minge la el. Târnovanu, la primul gol, nu a ieșit pe 6 metri să prindă mingea. Păi dacă nici la meci amical nu ieși, atunci cum vrei să te ia Iordănescu la națională?

- Gigi Becali

VIDEO. Elias Charalambous: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește și:

Faza din Universitatea Craiova - FCSB care l-a deranjat pe Basarab Panduru: „Poate se pierde meciul și din cauza ta”
CSU CRAIOVA - FCSB 2-0
Faza din Universitatea Craiova - FCSB care l-a deranjat pe Basarab Panduru: „Poate se pierde meciul și din cauza ta”
Faza trecută cu vederea în minutul 81 din Craiova - FCSB » Moment tensionat între „frații” Mitriță și Băluță! I-a râs în față
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-0
Faza trecută cu vederea în minutul 81 din Craiova - FCSB » Moment tensionat între „frații” Mitriță și Băluță! I-a râs în față

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
alucian75
alucian75  •  07 Mai 2024, 20:06

Nu prea cred. De fapt ajuta echipele alea sa joace in Europa si deci sa castige mai multi bani si deci sa devina concurenti mai puternici ... Aia a fost - o conjunctura in care a castigat Craiova, nu un plan diabolic

muzica
muzica  •  07 Mai 2024, 19:41

Mai oameni buni,nu e deajuns,ca am dominat campionatul cap-coada,ca am fost campioni inainte cu 3 etape de final(lucru unic de cand se joaca acest sistem),ca avem cel mai bun atac si cea mai buna aparare,ca terminam la cea mai mare diferenta de puncte fata de locul II !!!Voi,antistelistii,muriti de ciuda si de invidie !Sincer,nu meritati nici macar MILA noastra ,mai degraba dispretul nostru pentru lipsa de FAIRPLAY !!!

Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  07 Mai 2024, 14:57

E posibil să aibă dreptate Panduru. Când au jucat cu Farul, i-au bătut. Dacă Gigu vroia să-l ajute pe Gică, făcea egal, că îi era de ajuns ca să câștige titlul matematic.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează