FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO FCSB, colecție specială pentru celebrarea titlului din Superligă » „Campionii României suntem noi!”

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 09:41 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 10:12

FCSB este noua campioană din Superligă, după o așteptare de nouă ani. După meciul de sâmbăta viitoare, cu CFR Cluj, se va declanșa fiesta pe Arena Națională, dar și pe străzile din București.

Pentru a celebra titlul de campioană, oficialii celor de la FCSB vin în întâmpinarea suporterilor care vor să rămână cu o amintire de colecție.

FCSB, produse de colecție pentru suporteri

Și-au lansat pe magazinul oficial al clubului mai multe produse de marketing care să celebreze câștigarea titlului.

Eșarfe de campion la prețul de 50 de lei, șepci cu FCSB - Campionii României la 80 de lei, sau mai multe tricouri dedicate.

Pe eșarfele scoase la vânzare este singurul lor unde apare că FCSB ar avea 27 de trofee în palmares!

+4 FOTO

Patru modele de tricouri imprimate față-verso cu FCSB, campionii României, cu trofeul Superligii, dar și cu mesajul „Campionii României suntem noi”.

Acestea se pot achiziționa online, dar și la meciul cu CFR de la standul de la intrarea la tribuna oficială la prețul de 90 de lei.

Seară specială la meciul cu CFR Cluj

Duelul cu CFR Cluj va avea loc pe 11 mai pe Arena Națională, de la ora 20:00. La finalul partidei, Liga Profesionistă de Fotbal va premia jucătorii campioanei, oferindu-le medaliile și tricourile de campioni.

Mihai Stoica a anunțat cum va arăta echipamentul celor de la FCSB în sezonul viitor » Schimbare importantă pentru campioana României
FCSB
Mihai Stoica a anunțat cum va arăta echipamentul celor de la FCSB în sezonul viitor » Schimbare importantă pentru campioana României

Apoi, căpitanul Darius Olaru va primi trofeul de campion și fiesta va începe. După ce vor celebra cu galeria și vor face turul stadionului pe care se vor afla peste 50.000 de steliști, jucătorii vor pleca de la Arena Națională cu un autocar descoperit.

Pe modelul Inter, dar și cum au mai celebrat inclusiv ei în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, vor pleca de la Arena Națională pe Bulevardul Basarbiei până în Piața Unirii, mai apoi până în Piața Constituției.

Acolo va avea loc o petrecere specială cu show-uri de lasere și lumini.

10 cifre inedite pentru cele trei meciuri din play-off-ul Superligii! Detalii despre FCSB, Rapid și Universitatea Craiova

Citește și:

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a făcut ofertă oficială a reacționat: „După acest meci...”
FARUL - SEPSI 1-4
Fotbalistul pentru care Gigi Becali a făcut ofertă oficială a reacționat: „După acest meci...”
Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”
FARUL - SEPSI 1-4
Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
19sevilla86
19sevilla86  •  04 Mai 2024, 10:41

Cât de mincinos sa fi ca jurnalist pentru a pune in discuție câte trofee ard Steaua! O tema complet falsa pt ca Steaua este in liga I-a de 77 ani, cu continuitate sportiva incontestabila! Din moment ce organismele sportive care contează UEFA FIFA FRF și Lpf, precum și majoritatea covârșitoare a fanilor afirma clar, răspicat, ca Steaua este acum FC Steaua București= FCSB, cum își permite un jurnalist sportiv sa minta, sa însele, sa păcălească?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează