FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 14:01 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 18:22

În 2005, Mihai Stoica făcea un gest care șoca lumea fotbalului: cobora de la oficială și lovea un suporter al echipei sale. Acum, oficialul FCSB susține că-l ajută pe bărbatul respectiv la fiecare meci.

Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului roş-albaştrilor a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului cu CFR Cluj, 1-0.

Fanul respectiv îl contesta pe Dică, unul dintre favoriţii managerului. MM a ieşit iniţial pe geamul lojei şi l-a amenințat pe fan, care însă nu a fost intimidat pe MM. Stoica a coborât apoi, însoţit de gărzile de corp ale lui Gigi Becali şi, când a ajuns lângă suporterul respectiv, i-a aplicat direct un pumn în faţă!

Mihai Stoica dezvăluie că e antrenorul lui preferat, peste Olăroiu și Dan Petrescu: „L-am dorit mult! Îl pui cu oricine și îl aleg pe el”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie că e antrenorul lui preferat, peste Olăroiu și Dan Petrescu: „L-am dorit mult! Îl pui cu oricine și îl aleg pe el”

Ce spune MM Stoica că face pentru suporterul pe care l-a bătut în 2005

Întrebat acum despre acel moment, Mihai Stoica susține că îi oferă bilete la fiecare meci pe care-l joacă FCSB.

Ieşirea aia din 2005, când am lovit un spectator, chiar dacă la momentul ăla eram îndreptăţit, pentru că m-a înjurat, cumva am reparat-o. Şi acum, la fiecare meci, el şi familia lui sunt invitaţii mei. Da, absolut. Şi acum a fost la meciul cu Rapid”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

„Când am realizat că altele sunt problemele unui om... Acum sunt OK. Nu poţi să te schimbi total. Eu când simt că sunt nedreptăţit urlă frustrarea în mine şi după, reacţia mea. Sunt un tip coleric.

Dar acum timpul de revenire este mult mai mic. Starea de stres a determinat asta de multe ori. Eu şi acum sunt superstresat. Pe mine meciurile mă omoară, eu după meciuri nu pot să dorm!”, a adăugat MM.

CV de scandalagiu » Lista de ieșiri în decor a lui MM Stoica

Pe lângă episodul din 2005, Mihai Stoica a avut și alte momente în care a fost în centrul scandalurilor.

2006: I-a spus lui Pădureanu „Sper să mori cât mai repede”

În finalul sezonului 2005-2006, în care Steaua a dus o luptă umăr la umăr cu Rapid pentru titlu, roş-albaştrii au pierdut la Bistriţa, scor 0-1, un meci în care au fost dezavantajaţi de arbitrul Serea, care le-a refuzat două penalty-uri. După finalul meciului, l-au lăsat nervii pe MM, care după ce l-a înjurat pe Jean Pădureanu, i-a pus mâna în gât şi i-a strigat: "Vreau să te văd mort cât mai repede, nenorocitule!". Pădureanu a rămas şocat: "În viaţa mea nu am văzut un comportament mai huliganic".

2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte

După ce a plecat de la Steaua, în aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni şi chiar la primul meci împotriva lui Dinamo a ieşit scandal. A contestat violent câteva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat şi, în timp ce părăsea terenul, striga şi gesticula în direcţia lojei în care se afla Cristi Borcea. Martori de atunci au povestit la vremea respectivă că MM chiar ar fi intrat în încăperea unde era oficialul dinamovist şi a continuat să-l ameninţe, însă Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte.

2011: L-a pocnit pe fratele ginerelui, la o nuntă!

O altă întâmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după meciul Gaz Metan - Steaua, din septembrie. Echipa a plecat de la stadion, iar când autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzându-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas pur şi simplu blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor.

2011: A înjurat un antrenor, apoi l-au apărat bodyguarzii

În timpul meciului Chiajna - Steaua, MM l-a înjurat pe Costică Dumitru, antrenorul de portari de la Chiajna. Dumitru și preparatorul fizic Păun l-au căutat pe managerul Stelei după meci, pentru a se răfui cu el, însă ei au fost opriţi să ajungă în dreptul stelistului de bodyguarzi.

2013: Sancționat de un tribunal din Macedonia pentru agresiune

Înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013, Mihai Stoica şi-a petrecut noaptea la poliţie, iar dimineaţa jocului la un tribunal, unde a fost judecată o plângere împotriva lui. Ce s-a întâmplat atunci? Reporterul și cameramanul ProTV au mers la antrenamentul echipei, dar ofiţerul de presă Cătălin Făiniși le-a explicat că nu le este permis accesul. El nu a apucat însă să pronunţe mai mult de două propoziţii fiindcă a intervenit Mihai Stoica.

„Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă!", a început MM. „Ia plecaţi în p...a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p. .a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p.. a mea să nu pot să dau în tine? Ieși, băga-mi-aș p. .a în familia ta!". MM a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil și i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp, ca să șteargă imaginile! Una dintre gărzile de corp a bruscat-o pe Alexandra și fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal. MM a fost amendat cu 400 de euro. În plus, ProTV, agenţia de monitorizare a presei ActiveWatch şi Asociaţia Presei Sportive au anunţat la vremea respectivă că vor sesiza UEFA.

2017: Scandal într-un club de fițe

În noiembrie 2017, Mihai Stoica, fiica lui, Teodora, și iubitul acesteia de atunci au fost implicați într-un scandal uriaș într-un club de fițe.

„Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat... Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau...

Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute. MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor.

Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte «Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise... Au fost scene șocante!", a povestit atunci un martor.

VIDEO. O avertizează pe FCSB: „Cu lotul actual, șansele să ajungă în grupe sunt minime”

Citește și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”
DINAMO
De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”
Benzar îl face praf pe Abdallah, dinamovistul care i-a provocat accidentarea horror de aseară: „Ăsta e caracterul lui”
BOTOȘANI - DINAMO 2-1
Benzar îl face praf pe Abdallah, dinamovistul care i-a provocat accidentarea horror de aseară: „Ăsta e caracterul lui”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
nautilus
nautilus  •  26 Aprilie 2024, 08:12
Postat de lupu68 pe 24 Aprilie 2024, 15:26

Puteti sa spuneti care vreti orice vreti. ***. Am fost acolo, cu doar 4-5 randuri mai jos, pe aceeasi "ordonata", pentru ca aveam abonament in acel sector (fostul sector 43). Acel om a fost un nemernic, am vazut si am auzit ce a facut tot meciul. ***, fiindca nu dovedea deloc ca ar fi fost stelist, din contra. Daca s-au impacat, e foarte bine pentru amandoi, dar ca suporter uiti greu o astfel de intamplare. Ca doar nu vii la stadion ca sa-ti auzi echipa injurata.

"mioara68"......nu-i așa că tu ești meme?!?

grigs1981
grigs1981  •  25 Aprilie 2024, 19:03

MM este echivalentul perfect al politicianului,in fotbal...Are toate"calitatile",minte,promite,are tupeu de borfas,este genul"canalie a la Catavencu",are o spoiala de cultura,inclusiv fotbalistica,cu care si-a scos diploma de"doctor" in fotbal,dar este la fel de falsa ca si carnetul de conducere al lui Coman...Exact ca in politica,se voteaza cu psd si Romania face greu pasi spre dezvoltare...daca Ciobanul isi alegea un sfatuitor profesioniost,competent,ar fi luat mult mai multe campionate!

contrabas3
contrabas3  •  24 Aprilie 2024, 21:29

Jijiii și Meme, acești Tango & Cash ai Ligii 1, acești Don Quixote și Sancho Panza ai fotbalului românesc, acești PB&J ai felilei de pâine numită sportul rege, acești “rum and coke” ai paharului numit Superliga fac cinste Stelei și istorie noastre glorioase. Sunt adevărate “role models”. Ca ei să tot fii! Lol!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează