FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Nici Paszkany, nici Borcea nu voiau să știe primul 11” » Cu ce nume-surpriză avea Ioan Andone probleme: „Trebuia să aiuresc 15 jucători, să nu se prindă”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 18:42 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 20:02

FCSB este mai mult ca sigur noua campioană a României după 9 ani de pauză. Ioan Andone (64 de ani) recunoaște că niciodată el n-ar fi putut lucra cu Gigi Becali, un patron care intervine direct în tot ceea ce înseamnă viața unui antrenor profesionist.

„FCSB e jucăria lui... Antrenorii trebuie să facă antrenamentele, că el decide echipa. El spune echipa. Mai face și schimbările. Eu n-aș fi putut lucra cu el niciodată. Niciodată! Nu există! Și n-am mai auzit așa ceva! Eu n-am avut niciun fel de problemă”, și-a început Ioan Andone discursul la „Prietenii lui Ovidiu”.

Ioan Andone: „Niciodată n-a venit Borcea să-mi zică «Bagă-l p-ăsta!»”

Andone a antrenat în fotbalul românesc la mai multe echipe, printre care Sportul Studențesc, Petrolul, Dinamo, CFR Cluj sau Rapid, dar spune că niciodată patronii nu i-au impus nimic.

„La mine Paszkany sau Borcea n-a venit niciodată. Mă mai suna Victor Becali să mă întrebe de primul 11. Nu-l știa nimeni! Nici Borcea... Eu eram singurul care-l știam. Chemam 15 jucători, îi aiuream, ca să nu se știe!

Niciodată n-a venit Borcea să-mi zică «Bagă-l p-ăsta!». Mai venea lunea după meci: «Mamă, ce bun era dacă juca ăsta». «După meci e ușor să zici!»”, a mai precizat fostul tehnician.

Mesaj pentru Charalambous: „Cel mai important lucru al unui antrenor este autoritatea!”

Care a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește acceptarea de care dă dovadă Elias Charalambous (43 de ani).

„Cum să-ți dea echipa?! Cel mai important lucru al unui antrenor este autoritatea! Să faci tu primul 11, că ai văzut jucătorii la antrenamente, știi cum s-au pregătit, vezi adversarul. Dar cine se duce acolo știe ce-l așteaptă”, spune Andone.

Care îl laudă pe Becali pentru că „a investit bani în FCSB. Enorm de mulți bani”. Dar nu crede că așa șanse mari să ajungă în grupele unei competiții europene: „Depinde și de ce întâlnește pe parcurs, că are patru tururi. Dacă ajunge în play-off, poate da de Italia, de Franța. Dacă-i pleacă Olaru și Coman, îi va fi greu să aducă de calitatea asta”.

Citește și:

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
FCSB
Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
PRIETENII LUI OVIDIU
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  24 Aprilie 2024, 22:22
Postat de maistorkokir pe 24 Aprilie 2024, 19:36

Nea Ando se face ca a uitat, el ii zicea lui Gigi acum 20 de ani, ca daca vin actionarii de la Dinamo la el, si ii zice sa bage anumiti 3 jucatori in echipa de start pe toti ii baga. Iar la CFR Cluj, acel conducator gras, imi scapa numele, povestea cum Andone, nu doar ca ii spunea echipa, ba chiar ii explica de ce face echipa intr-un fel sau altul.

Doctorul Emeritus Mureszan. Doctor in microfonie.

F.C.S.B.
F.C.S.B.  •  24 Aprilie 2024, 20:40

Tot Gaman, fesnic , radu petrescu, chivuklete, barsan sau Deaconu sunt cancerul fotbalului romanesc!

danutcornel
danutcornel  •  24 Aprilie 2024, 20:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează