FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 3-3

VIDEO Fanii lui Dinamo s-au săturat! I-au băgat pe jucători în ședință după 3-3 cu U Cluj: „Cine mai rămâne dacă retrogradăm?”

Articol de , - Publicat sambata, 04 mai 2024 22:54 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 23:34

Fanii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea, iar după 3-3 cu U Cluj i-au certat pe jucători.

Dinamo a ratat pe final șansa unei victorii care ar fi fost extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acum, șansele „câinilor” de a se salva sunt tot mai mici, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.

VIDEO. Fanii lui Dinamo, nervoși după 3-3 cu U Cluj

Un grup de fani i-au așteptat pe jucătorii lui Zeljko Kopic în parcarea stadionului de la Cluj. I-au chemat la discuții și le-au reproșat forma proastă care i-a dus cu un pas spre Liga 2.

„Bă, cum explicați, bă, că iar ați pierdut puncte pe final? În toate meciurile luăm gol în ultimele minute. Am avut meciul în mână. Noi am venit după voi? Ce înseamnă asta!?!”, au început dinamoviștii discursul, cei mai mulți dintre aceștia ridicând tonul.

Apoi au continuat cu reproșurile, în timp ce jucătorii îi ascultau.

„Promovarea de anul trecut e o minciună. Ne trezim la o realitatea crudă! Înseamnă că nu meritam acea promovare. Acum ne trezim.

Vouă vă convine pata asta? Dacă retrogradăm, care mai rămâneți? Amzăr, rămâi? Patriche, rămâi?  Nu mai contează cine rămâne, pentru că noi trebuie să luăm rușinea de la capăt. Și o vom face. Dar, băi, nu mai putem cu rușinea asta!”.

Am făcut un meci bun, am văzut multe lucruri bune în jocul nostru. Dar e greu să iei gol așa, pe final. E o frustrare. Și e foarte greu de explicat ce se întâmplă. Am luat gol repede, dar am continuat să jucăm și am marcat. Cred că am jucat bine, însă am luat goluri pe două greșeli. Dar pot spune că am văzut multe lucruri bune.

Vom lupta până la capăt pentru Dinamo și pentru acest tricou. Am fost la mâna noastră, dar am pierdut multe puncte. Iar acum suntem la mâna altora. E foarte greu, dar e treaba noastră să muncim.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește și:

Imaginile durerii: fotbaliștii lui Dinamo, dărâmați după 3-3 cu U Cluj
DINAMO- U CLUJ 3-3
Imaginile durerii: fotbaliștii lui Dinamo, dărâmați după 3-3 cu U Cluj
Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”
DINAMO - U CLUJ 3-3
Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (24)
creeperno534
creeperno534  •  05 Mai 2024, 22:51

Dinamo nu reprezinta nimic fara fani!

mzm1
mzm1  •  05 Mai 2024, 21:15

Fanii lui Dinamo sunt ridicoli cu băgatul în ședință a jucătorilor. Iar jucătorii sunt penibili că se duc și-i ascultă cu capul plecat, suportând insultele. Fanii nu înțeleg că jucătorii atâta pot, degeaba le vorbești de spiritul lui Dinamo , de atașament față de club, de hau, hau, când majoritatea lotului este formată din străini, cu calități fotbalistice îndoielnice. E nevoie de jucători mai buni, nu de mai mult atașament și dăruire. Ceea ce au făcut acești fani cu Sorescu, cel mai bun jucător din lotul de atunci, când l-au dezbrăcat de tricou și i l-au aruncat pe jos, este de o mizerie morală ieșită din comun! Cam asta sunt pe punctul să facă și acum.

Ss21
Ss21  •  05 Mai 2024, 10:24

Nimeni nu pomeneste nimic de imensa ocazie din ultimul minut a celor de la U Cluj, nici macar in rezumate nu e prins momentul, daca aia intra la ora asta Dinamo era 99% retrogradata....nu da bine la campania mediatica care ne spune ce buna e Dinamo in timpul jocurilor! :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează