FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Conflict deschis în lupta pentru promovare: „Să ne ajute și pe noi financiar, ca să simtă gustul performanței!"

FOTO: Facebook @csmioveni
FOTO: Facebook @csmioveni

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 18:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 18:00

Vecine de județ, FC Argeș și CS Mioveni au început să se înțepe, în urma informațiilor că ultimii, deși au asigurat locul de baraj pentru promovarea în Liga 1, ar putea să nu primească licență pentru primul eșalon.

Ieri, Viorel Tudose, sponsorul principal al piteștenilor, declara pentru GSP.ro: „Eu am spus de mult timp că Mioveni nu are cum să ia licența, dar noi tot ne îmbătăm cu apă rece și vrem să facem sport în România.

Sportul are nevoie de bani! Astea sunt povești, că ne cârpim cu câțiva bani, că mai primim o sponsorizare. N-o să facem niciodată treabă, ne mirăm de ce ne bate Luxemburgul la baschet, de ce nu mai intrăm în cupele europene la fotbal".

Nu iau licența?! » DECIZIA care poate arunca în aer promovarea în Superliga! Două echipe stau la pândă în culise
PROMOVARE
Nu iau licența?! » DECIZIA care poate arunca în aer promovarea în Superliga! Două echipe stau la pândă în culise

Președintele lui CS Mioveni: „Nu înțeleg această răutate”

Iar azi, președintele celor de la Mioveni, Claudiu Cojocaru, a ținut să dea replica: „Nu știu pe ce se bazează Viorel Tudose când face aceste afirmații. Nu înțeleg această răutate. Noi avem semnale, din partea tuturor celor care analizează fiecare criteriu, că nu sunt probleme și că recomandă să primim licența de Liga 1. Urmează să se facă în curând și anunțul final oficial"

După care a continuat, spunând că „sunt chiar dezamăgit despre modul în care vorbesc despre noi. Mai ales că ei acum joacă pe terenul nostru meciurile de acasă. E ca și cum primești pe cineva la tine și te și jignește.

Să mai aibă puțină răbdare, să vadă care e e decizia Comisiei de licențiere. Cum să spună că nu merităm licența?! Știe ce e la noi în club?! Mai ales că noi stăm mai bine din punct de vedere sportiv decât ei. Nu banii decid întotdeauna totul. Ei nu au putut să realizeze ce am făcut noi. Nu e fair-play ce fac".

Conflict deschis în lupta pentru promovare: „Să ne ajute și pe noi financiar, ca să simtă gustul performanței!
Claudiu Cojocaru, președintele de la CS Mioveni a reacționat la acuzele finanțatorului de la FC Argeș

În acest moment, CS Mioveni este pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2, iar FC Argeș ocupă poziția a treia în grupa A a play-out-ului aceleiași competiții

Plan de reorganizare pe 4 ani, datorii de un milion de euro

Sufocat de datorii, rămas și fără sprijinul primăriei la un moment dat, clubul din Mioveni a intrat în concordat preventiv, o formă de pre-insolvență, care intră tot în legea 85, a insolvenței. O chichiță legală care i-a permis să amâne plata restanțelor către foștii jucători, echipa aflându-se în pragul unei depunctări masive.

Ulterior, în urmă cu cîteva zile, a obținut și o decizie a Tribunalului Pitești, prin care i-a fost aprobat planul de reorganizare, valabil pe 4 ani. Un demers fără de care CS Mioveni n-ar mai fi fost eligibil pentru licența de Liga 1.

"Nu ne-a fost contestat planul de reorganizare fiindcă nu am încercat să păcălim pe nimeni. Da, avem datorii de un milion de euro, le-am recunoscut și le vom achita. Suntem puțin mai amărâți, dar încercăm să facem performanță", a mai spus Cojocaru.

La final a mai adăugat: "Noi chiar îl așteptăm cu brațele deschise pe Viorel Tudose, să vină să investească și la noi, așa cum o face și la FC Argeș, și la Gloria Buzău. El ne-ar ajuta financiar, iar noi l-am ajuta să simtă gustul performanței sportive".

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  27 Aprilie 2024, 08:39

Deci echipa aia din Pitesti care joaca la Mioveni vrea sa promoveze peste alte 2 echipe ? :))))))))))) Hai ca Resita nu stiu daca are drept de promovare (parca nici ei nu aveau), dar cu Ceahlaul ce fac aia din Pitesti ? :)))) Ca au vreo 4 puncte in plus ... si daca au si motivatie acum ... :))))))

DMA87
DMA87  •  26 Aprilie 2024, 23:39

Asta cam așa este. Are dreptate Bombonel. Nu e fair-play ce a declarat Tudose.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează