INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID CAMPIOANĂ

Madridul în sărbătoare! Real și-a adjudecat titlul cu 4 etape înaintea fluierului final al sezonului

Suporterii lui Real celebrează titlul cucerit în avans / Foto: GettyImages
Suporterii lui Real celebrează titlul cucerit în avans / Foto: GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 23:39 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 10:08

Real a câștigat în fața lui Cadiz, 3-0, și a bifat al 36-lea titlu din istoria clubului, după ce Barcelona, principala urmăritoare, a pierdut la Girona (2-4). Echipa a urmărit eșecul catalanilor la stadion și apoi a dat drumul la sărbătoare, suporterii au ieșit pe străzi.

Al 36-lea titlu din istoria lui Real a fost parafat sâmbătă și Madridul a intrat în sărbătoare! După ce echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat meciul cu Cadiz (3-0), echipa a rămas la stadion pentru a urmări duelul dintre urmăritoarele sale, Girona și Barcelona. A fost 4-2 pentru gazde, rezultat perfect pentru ca „los blancos” să nu mai poată fi ajunși în clasament.

Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”
DINAMO - U CLUJ 3-3
Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”

Echipa a rămas la stadion să vadă Girona - Barcelona 4-2

Madridul în sărbătoare! Real și-a adjudecat titlul cu 4 etape înaintea fluierului final al sezonului
Fanii lui Real, dezlănțuiți pe străzile Madridului

Jucătorii și staff-ul au demarat sărbătoarea la stadion, iar suporterii, în oraș. Cu fiecare minut care a trecut, străzile capitalei Spaniei s-au populat cu tricouri albe și cu steaguri ale clubului. Destinația: piața Cibeles, acolo unde fanii lui Real celebrează tradițional trofeele câștigate de favoriții lor.

Echipa, însă, nu i-a urmat. Potrivit cotidianului Marca, deși așteptați de susținători la ieșirea din stadion, jucătorii au fost trimiși acasă de Ancelotti, pentru a se odihni. Duminică demarează pregătirea returului cu Bayern, din semifinalele Ligii Campionilor!

Jucătorii vor sărbători împreună cu jucătorii abia duminica viitoare

Din informațiile aceluiași ziar, apropiat clubului, noii campioni ar urma să sărbătorească împreună cu suporterii abia duminica viitoare, după meciul de campionat cu Granada.

Acesta este planul pe care clubul blanco îl are în vedere, dar mai trebuie discutat cu autoritățile și depinde inclusiv de ceea ce se întâmplă miercuri în Real Madrid - Bayern.

VIDEO. Cine câștigă Champions League? Pițurcă: „Finala o să fie Real Madrid - PSG! Messi, Neymar și Mbappe au fost panarame în Liga Campionilor! Dar Messi e cel mai mare din toate timpurile!”

Mai puteți citi:

Fanii lui Dinamo s-au săturat! I-au băgat pe jucători în ședință după 3-3 cu U Cluj: „Cine mai rămâne dacă retrogradăm?”

Ioan Ovidiu Sabău confirmă din nou speculațiile: „S-a discutat cu Șumudică, am și eu sursa mea”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
berlicot
berlicot  •  05 Mai 2024, 15:23

Nu mai organizeaza super campionatul ala odata? Sa nu mai aud vorbindu-se de ei. Daca ar disparea Real, Barcelona, Juventus, fotbalul ar fi mult mai curat.

Stelian66
Stelian66  •  05 Mai 2024, 10:02

36 de titluri față de 27 ale Varzelonei . Se apropie a 15-a CL . Cum să existe dubii în ceea ce privește performanța lui Real vs Varzelona ? E matematică pură .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează