FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VOLUNTARI 0-0

Ilfovenii se contrazic între ei după remiza cu FC Botoșani: „Nu ne mulțumește rezultatul”/ „Parcă nu meritam nici punctul ăsta”

Florin Pîrvu (49 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, s-a declarat dezamăgit de rezultatul din meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, din  runda cu numărul #8 a play-out-ului din Superliga.
Florin Pîrvu (49 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, s-a declarat dezamăgit de rezultatul din meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, din runda cu numărul #8 a play-out-ului din Superliga.

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 16:44 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 17:25

Florin Pîrvu (49 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, s-a declarat dezamăgit de rezultatul din meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, din runda cu numărul #8 a play-out-ului din Superliga. Nu aceeași părere o are și Igor Armaș (36 de ani), fundașul ilfovenilor.

Antrenorul ilfovenilor consideră că echipa lui a fost mai periculoasă în acest meci și trebuia să plece cu toate punctele de la Botoșani. Acesta speră ca elevii lui să fie mai exacți la finalizare în ultimul meci al sezonului, iar Voluntari să se salveze de la retrogradare.

Florin Pîrvu, după ce FC Voluntari a remizat cu FC Voluntari: „Venisem să câștigăm”

Nu ne mulțumește rezultatul, fiindcă venisem să câștigăm. Am jucat deschis. Botoșani nu a creat situații de gol în prima repriză, noi am avut două. Am avut un joc solid, dar nu am reușit.

E adevărat că ei au avut o situație foarte mare în minutul 90, prin Lopez. Dar nu cred că rezultatul este echitabil. Mai avem un joc foarte important, pe care trebuie să-l câștigăm neapărat.

Vreau să le spun băieților că am văzut dorință, spirit bun, atitudine, au respectat ce le-am trasat, dar am suferit la finalizare. Trebuie să fim mult, mult mai pragmatici. Plecăm dezamăgiți”, a spus Florin Pîrvu, la Orange Sport.

Părerea antrenorului nu este împărtășită și de Igor Armaș, fundașul Voluntariului. Acesta crede că echipa lui a făcut un meci slab, iar punctul a fost salvat de paradele portarului Jesus Fernandez.

Igor Armaș crede că Voluntari nu merita remiza în meciul cu Botoșani: „Eroul meciului a fost Jesus Fernandez”

Suntem dezamăgiți, am luat un punct, dar parcă nu îl meritam nici pe acesta. Eroul meciului este Jesus Fernandez, care ne-a scos de multe ori. Trebuie să ne rugăm ca contracandidatele noastre să piardă puncte.

Presiunea este foarte mare, cu toate că nu ar trebui să fie. Dar nimeni nu vrea să retrogradeze, deci am fost temători, am pierdut multe mingi. Acum trebuie să batem U Cluj. La cum am jucat, nu am meritat nimic. N-am crezut în forțele noastre”, a spus Igor Armaș.

VIDEO. Raul Rusescu a alcătuit echipa sezonului. Care sunt surprizele expertului

Citește și:

Atacantul cu 28 de goluri la Dinamo numește marea problemă a „câinilor”: „Nu găsesc omul ăsta!”
U CLUJ - DINAMO
Atacantul cu 28 de goluri la Dinamo numește marea problemă a „câinilor”: „Nu găsesc omul ăsta!”
Charalambous i-a luat la rând pe toți la conferință: „Trebuie să știți despre ei!” » Becali nu se grăbește să-i prelungească contractul
FCSB
Charalambous i-a luat la rând pe toți la conferință: „Trebuie să știți despre ei!” » Becali nu se grăbește să-i prelungească contractul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
andreizam
andreizam  •  05 Mai 2024, 08:10

FC Voluntari a remisat cu FC Voluntari...? și mai și subliniati textul. Greseli pot exista, dar nu de asemenea Manieren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează