FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Se amuză pe seama lui Tachtsidis: „Bea bine, cântă grecește perfect”

Panagiotis Tachtsidis
Panagiotis Tachtsidis

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 18:26 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 19:10

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a fost protagonistul unui scandal monstru la CFR Cluj, criticându-l pe antrenorul Adrian Mutu pentru renunțarea acestuia. Valeriu Răchită e convins că Dan Petrescu se va descotorosi de mijlocașul grec în această vară.

Noul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu, se pregătește de-o curățenie generală la vară. Iar fostul jucător al Petrolului și al Stelei, Valeriu Răchită, e convins că Panagiotis Tachtsidis se va număra printre jucătorii care vor părăsi Gruia.

Metz - CSM București 29-23 » Metz, prea bună pentru Cristina Neagu și compania! Eliminare în „sferturile” Ligii Campionilor
METZ - CSM BUCUREȘTI 29-23
Metz - CSM București 29-23 » Metz, prea bună pentru Cristina Neagu și compania! Eliminare în „sferturile” Ligii Campionilor

Valeriu Răchită: „Îl luăm pentru repriza a treia. Are calități mari”

”Pe Tachtsidis îl luăm noi. I-am făcut deja o ofertă la Old Boys Petrolul. Jucăm cu Old Boys Rapid şi cu naţionala artiştilor. Vine să joace 90 de minute, dar şi pentru repriza a treia îl luăm. Are calităţi mari.

Bea bine, cântă greceşte perfect. A spus şi Mutu că are mai multe goluri marcate decât are meciuri jucate în Serie A”, a comentat Răchită, citat de fanatik.ro.

După ce a rupt contractul cu CFR Cluj, în urma eșecului la scor suferit în Cupa României, 0-4 cu Corvinul, Adrian Mutu (45 de ani) a avut un schimb dur de replici, de la distanță, cu Tachtsidis (33 de ani).

Adrian Mutu despre Panagiotis Tachtsidis: „Obrăznicia vine când nu ai minte”

„Eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’ (n.r.- băiatul ăsta). Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Îmi aduc aminte și când am ajuns Mister în sus, Mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei.

Trebuia sancționat. Sunt unele lucruri de care mi-ar fi rușine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme și cu soția, divorțează. El simte că e pe ultima sută și nu va mai continua. Nu o să mai stea în România”, a spus Mutu, potrivit aceluiași fanatik.ro.

Panagiotis Tachtsidis despre Mutu: „Ne-a lăsat într-un moment foarte dificil. N-are caracter”

Ce spusese, concret, Tachtsidis? „Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4 (n.r. - contra Corvinului, în Cupa României), a lăsat echipa şi a plecat.

Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci”, a comentat Tachtsidis despre Mutu.

VIDEO. Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: „Totul depinde de noi”

Mai puteți citi:

Prima reacție a lui Florescu după momentul controversat cu Hanca: „Mi se pare penibil!”

Ilfovenii se contrazic între ei după remiza cu FC Botoșani: „Nu ne mulțumește rezultatul”/ „Parcă nu meritam nici punctul ăsta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
johny2003
johny2003  •  11 Mai 2024, 23:34
Postat de Independentul pe 11 Mai 2024, 23:21

“Iesti “ total dependent Ionita tata, iti place sa o …astepti comentariili mele ca si Vitellul biberonul cu llaappttic)))

Bag sama nu te potolesti... Dependenta, ce sa-i faci...))))))

Independentul
Independentul  •  11 Mai 2024, 23:21
Postat de johny2003 pe 11 Mai 2024, 22:50

Bah, nu te potolesti!? Nu te lasa in pace lipsa de creier?!? ))))))

“Iesti “ total dependent Ionita tata, iti place sa o …astepti comentariili mele ca si Vitellul biberonul cu llaappttic)))

johny2003
johny2003  •  11 Mai 2024, 22:50
Postat de Independentul pe 11 Mai 2024, 00:30

Cum iti spusei esti total dependent ca si vite1u1 nou nascut))

Bah, nu te potolesti!? Nu te lasa in pace lipsa de creier?!? ))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează