SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

EXCLUSIV „Nici pentru Darren Cahill nu ar fi făcut Simona Halep așa ceva!” » CTP, nedumerit de ce a spus jucătoarea noastră

Simona Halep / FOTO: Imago +10   FOTO
Simona Halep / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2024 22:12 / Actualizat vineri, 17 mai 2024 23:30

Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Cristian Tudor Popescu își manifestă nedumerirea cu privire la ultimele declarații oferite de Simona Halep despre Patrick Moutatoglou, în care românca l-a disculpat pe fostul ei antrenor pentru suspendarea care a ținut-o pe tușă un an și jumătate.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, în care a tras concluziile revenirii Simonei Halep pe zgură, gazetarul a comentat și fragmentul de interviu pe care fostul lider mondial l-a acordat site-ului tennis.com.

Acolo, jucătoarea de 32 de ani a insistat să-l dezvinovățească pe fostul antrenor, Patrick Mouratoglou, pentru tot calvarul cauzat de suspendarea primită pentru dopaj, cu toate că respectivul supliment contaminat a fost recomandat chiar de echipa francezului.

Younes El Aynaoui, legendarul jucător de tenis din anii 2000, a discutat cu GSP: „Tinerii de azi pun accentul pe forță, au echipe de 3-4 oameni în jur”
ȚIRIAC OPEN
Younes El Aynaoui, legendarul jucător de tenis din anii 2000, a discutat cu GSP: „Tinerii de azi pun accentul pe forță, au echipe de 3-4 oameni în jur”

CTP: „Văd că Simona Halep e în continuare dispusă să-l apere pe Mouratoglou”

„Mai mult, s-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală.

Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre... Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face. Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!

Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic!

Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona, dar văd că ea își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat.

Simona e vinovată pentru alte lucruri, nu pentru asta. De asta spun că nu înțeleg această atitudine a ei”, a mai spus respectatul gazetar.

Citește și alte știri din tenis:

Aryna Sabalenka va juca finala de la Roma » Ce record al Simonei Halep au egalat finalistele

EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (23)
Adrian2500
Adrian2500  •  20 Mai 2024, 03:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Misu1950
Misu1950  •  19 Mai 2024, 12:38
Postat de dragan pe 18 Mai 2024, 18:47

vrei sa spui SINGURA EXPLICATIE gasita de-un rudimentar ramas in anii 50! secolul trecut!

Mi-e mila de tine, vad ca nu te pricepi nici la afaceri, desi pari nascut de ieri...

dobrin
dobrin  •  19 Mai 2024, 03:40
Postat de reddog2100 pe 18 Mai 2024, 20:54

Cam ai dreptate ,cu o mentiune,anume,S.Halepa nu este un sportiv,mai degraba ***.Sigur ca nu ea si a cumparat asa numitele suplimente,care nu se vand pe toate drumurile,este o intreaga banda de mafioti greci ,francezi,canadieni,care lucreaza cu laboratoare ilegale,sau care produc sub un anumit paravan,asta este mafia drogurilor din tenis.Vedeti ca toti cei depistati declara ca au luat suplimente de la chioscul de peste drum si saracii nu stiu cum au ajuns drogurile in suplimentele pe care ei le procura cu bani grei.

Ai pus punctul pe i. La cat de obscur e Roxadustatul trebuie sa-l cauti cu tot dinadinsul ca sa-ti "contaminezi" suplimentul. Nu e ceva ce gasesti la magazinul de suplimente, ca sa zici ca te-ai contaminat accidental.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează