FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO EXCLUSIV Valeriu Iftime nu s-a cenzurat. A aruncat cuvinte grele în direct, după acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

Articol de , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 12:03 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 21:15

Într-o intervenție la GSP LIVE, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a reacționat după ce Nicu Grameni, crainic la meciurile de acasă disputate de Dinamo, a lăsat de înțeles că are dubii cu privire la corectitudinea partidei dintre Botoșani și Petrolul, câștigată de moldoveni cu 2-1.

Omul de afaceri spune că este șocat de acuzațiile lansate dinspre Dinamo și cataloghează subiectul drept „o prostie inimaginabilă”.

VIDEO. Valeriu Iftime, primă reacție după acuzele de blat de la Petrolul - FC Botoșani

„Of, of, of… Acum un minut citeam că Florescu i-a spus ceva la ureche lui Hanca. Domne’, ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă! Ce să-i spună Florescu lui Hanca?! Ce i-a spus la ureche? Îi dă Florescu bani? Îi ia apartament? Chiar atât de naivi să fim? Nu putem să dezvoltăm un asemenea subiect, de o prostie inimaginabilă!

Ce să-i spună celui de la Dinamo care a ratat? Tot Florescu... E mesagerul el? Pe cuvânt! Oricine poate spune orice... Eu sunt stupefiat! Sunt fără cuvinte.

Replică pe măsură, în fața acuzațiilor de blat de la Dinamo: „Oare ce i-a șoptit Florescu lui Abdallah?”
FC BOTOȘANI
Replică pe măsură, în fața acuzațiilor de blat de la Dinamo: „Oare ce i-a șoptit Florescu lui Abdallah?”

Dacă unul de la Dinamo s-a sculat de dimineață și spune cea mai prostie din viața lui noi trebuie s-o rostogolim? Spune-mi un om normal la cap care are o explicație. Cum s-a făcut blat cu Florescu spunându-i ceva lui Hanca la ureche?

Ce i-a spus? Eu cred că l-a șicanat, i-a zis de-ale lor, de-ale fotbaliștilor. Eu nu mi-am dat seama până acum că Florescu e așa malefic și, dacă le spune ceva adversarilor la ureche, ei ratează. Dar e foarte bine. Ce treabă are ratatul lui Hanca... Ce, Petrolul are ceva împotriva lui Dinamo? A pierdut că a fost mai slabă ca noi!”, a spus Valeriu Iftime la GSP LIVE.

Nu credeam că vom ajunge în această zonă. Am visat că ne salvăm, că vom câștiga meciuri... Dar e grozav să fim unde suntem. Dar încă nu pot să mă bucur. Trebuie să câștigăm și sâmbătă

– Valeriu Iftime, la GSP LIVE

Citește mai multe știri din Superligă:

„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”
RAPID
„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”
DINAMO
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (41)
buze.dulci
buze.dulci  •  02 Mai 2024, 15:14
Postat de deal1 pe 01 Mai 2024, 21:09

Sa ne spună domnul Iftime cate milioane a dat la PNL și atunci o sa înțelegeți cam cât îl costa salvarea de la retrogradare ca în lupta pentru șefia CJ Botoșani e retrogradat încă de la inscriere

DNA stie ce face Iftime in fotbal??...Sau ei se autosesizeaza numai cand e vorba de Dinamo!??

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  02 Mai 2024, 14:16
Postat de concret pe 01 Mai 2024, 22:02

Intre timp, nu uita randumb, steaua e in liga a 2-a si are palmaresul din 1947 pana in 1998. *** numit fcfcsb are palmares din 2003. asta e tot ce conteaza, ***

deci pe ultimul sfert de secol Steaua din liga 1 are palmaresul? tu cu care dinam99op ti? cu aia a lui badea din liga a 4-a care detine palmaresul sau cu cea din liga a 3-a a cs-ului? acum fiind somer ai timp sa reflectezi asupra acestei intrebari.

elgabri
elgabri  •  02 Mai 2024, 10:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează