GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LA FEMININ

LIVE „La feminin” vine Cristiana Oprea » Detalii din culisele motorsportului, pasiunea pentru mașini și pericolele de pe circuit

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 20:01 / Actualizat joi, 09 mai 2024 10:52

Cristiana Oprea (32 de ani) este invitata săptămânii „La feminin”. Emisiunea are loc joi, de la ora 20:00

  • „La feminin”, noul proiect GSP.RO, promite să aducă cititorii site-ului cât mai aproape de cele mai influente femei din lumea sportului. Poate fi urmărită ÎN FIECARE JOI, de la ora 20:00, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici)

Prima româncă pilot care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC. În 2019 a devenit prima româncă pilot care a concurat în Campionatul European de Raliuri, la o etapă din afara țării, la Rally di Roma Capitale.

A fondat platforma „Femei în Motorsport”, un demers unic, premiat la Gala Societății Civile, prin care promovează femeile implicate în automobilismul și motociclismul românesc.

Transformând motorsportul într-un stil de viață, Cristiana Oprea și-a asumat misiunea de a demonta stereotipurile de gen, în sport și în societate, dar și de a promova responsabilitatea la volan.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează