FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 3-2

VIDEO Săpunaru știe ce antrenor ar rezolva problemele Rapidului: „Îl cunoaște toată lumea”

Cristi Săpunaru (centru) în CFR Cluj - Rapid 3-2 +41   FOTO
Cristi Săpunaru (centru) în CFR Cluj - Rapid 3-2

Articol de , - Publicat luni, 06 mai 2024 09:50 / Actualizat luni, 06 mai 2024 11:41

CFR Cluj - Rapid 3-2. Cristi Săpunaru (40 de ani), căpitanul giuleștenilor, a oferit declarații după un nou eșec în play-off.

Săpunaru nu se lasă descurajat de acest parcurs al giuleștenilor și a anunțat faptul că echipa o va lua de la capăt în sezonul viitor și va încerca să nu repete performanța negativă de anul acesta.

Ce răsturnare la CFR Cluj! Nelu Varga a anunțat în direct prima mutare din vară: „M-a convins, semnăm”
CFR CLUJ - RAPID
Ce răsturnare la CFR Cluj! Nelu Varga a anunțat în direct prima mutare din vară: „M-a convins, semnăm”

El a vorbit despre absența suporterilor de la meciul cu CFR, dar și despre faptul că Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei, a demarat discuțiile pentru aducerea lui Mircea Lucescu în Giulești.

VIDEO. Cristi Săpunaru, după CFR Cluj - Rapid 3-2: „Nu reușim să ieșim din pasa asta proastă”

„Ar trebui să fim dezamăgiți de ce s-a întâmplat în acest play-off, nu doar în acest meci. Parcă e un sac fără fund și nu reușim să ieșim din pasa asta proastă.

Un egal nu ne ajuta cu nimic, trebuia să câștigăm cele trei puncte. Mai departe, Rapidul nu moare aici, Rapidul merge mai departe și vedem sezonul viitor ce se va întâmpla.

Sunt supărați (n.r. suporterii), treaba lor, decizia lor, noi îi respectăm”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului.

Întrebat despre o posibilă venire a lui Mircea Lucescu la Rapid, Săpunaru a spus: „E un antrenor titrat, un antrenor pe care îl cunoaște toată lumea, iar dacă decide să vină la Rapid va fi un plus”.

Am ratat cât pentru 5 meciuri. Mai multă atenție la finalizare și plecam cu mai mult de aici. Trebuie să consolidăm ce am făcut bine și vor veni și victoriile.
Orice influențează mentalul unei persoane, cu atât mai mult al jucătorilor. Dar avem capacitatea să ieșim din starea asta.
Suporterii sunt dezamăgiți de perioada prin care trecem, dar ține de noi să ieșim din această situație. Trebuie să continuăm să facem ce am făcut bine până acum și să fim mai atenți la finalizare. Băieții au calități extraordinare, dar trebuie să lucrăm mult mai mult
- Bogdan Lobonț, antrenorul Rapidului

VIDEO. CFR Cluj - Rapid 3-2 » Bogdan Lobonț, după o nouă înfrângere a giuleleștenilor: „Puteam să obținem mult mai multe în această seară”

Citește și alte știri:

Șumudică, prima reacție când a auzit pe cine vrea să aducă Șucu la Rapid: „Ar fi o lovitură”
RAPID
Șumudică, prima reacție când a auzit pe cine vrea să aducă Șucu la Rapid: „Ar fi o lovitură”
Dan Petrescu, spectacol la revenirea la CFR Cluj: „Asta e marea problemă. Dacă eram aici sezonul ăsta, nu se întâmpla așa ceva!”
CFR CLUJ - RAPID
Dan Petrescu, spectacol la revenirea la CFR Cluj: „Asta e marea problemă. Dacă eram aici sezonul ăsta, nu se întâmpla așa ceva!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
alex_t
alex_t  •  06 Mai 2024, 16:27

fan Rapid, eu joc football manager in fiecare an. in majoritatea cazurilor incep antrenor la Rapid. daca vine Mircea Lucescu, nu mai incep cu Rapidul si nu voi merge colo minim 2 ani :))

tristan
tristan  •  06 Mai 2024, 12:10

Daca vine Lucescu sper sa dea afara toți fundașii.Toti sunt varza

Maradonatu1
Maradonatu1  •  06 Mai 2024, 12:03

Auzi la el, cică va fi un plus. E puțin spus... Nu numai Rapidul are nevoie de Mircea Lucescu. Tot fotbalul românesc are nevoile de el.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează