FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dănuț Lupu nu mai vrea să audă de Dinamo: „N-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 13:35 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 13:54

Dănuț Lupu (54 de ani) nu mai dorește să-și expună public părerile despre ceea ce se întâmplă la clubul Dinamo. 

Contactat telefonic astăzi de GSP.ro, fostul mijlocaș al „câinilor” s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea celor din cadrul clubului și a suporterilor dinamoviști. El anunță că nu va mai comenta nicio acțiune a clubului.

,,Nu mai vreau să-mi dau cu părerea despre ce fac cei de la Dinamo. În afara faptului că-mi doresc să reușească în tot ceea ce își propun, mai mult nu vreau să spun. 

E clubul la care am cunoscut performanța, e clubul la care m-am făcut remarcat în fotbal, dar momentan nu pot să-mi dau cu părerea despre ceea ce fac ei. Nu că nu pot să-mi dau cu părerea, dar atât timp cât îi deranjează părerile mele, mă opresc și nu mai vreau să-mi spun părerile”, a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro

Dănuț Lupu, deranjat de atitudinea celor de la Dinamo

Lupu se arată nemulțumit de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a luat în serios cu ceea ce a avut de zis de-a lungul anilor.

,,Atât timp cât îi deranjează ce spun și n-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus eu de-a lungul anilor, mă opresc, le urez multă baftă și atât. Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să comentez. Eu am încercat să-i ajut atât cât am putut eu de mult, dar atât timp cât am ajuns la conflict cu ei, eu spun că mă opresc”, a declarat dinamovistul. 

Chestionat despre cum vede derby-ul de duminică dintre Dinamo și FCSB, acesta a răspuns: ,,Ca oricare dinamovist și ca un jucător care am jucat la Dinamo, îmi doresc să scoată un rezultat pozitiv, dar nu contează ce îmi doresc eu”.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

Dănuț Lupu, în conflict cu DDB

Dănuț Lupu nu s-a ferit niciodată să-i critice pe cei din cadrul clubului atunci când echipa nu a mers bine și nu i-a menajat pe conducătorii proiectului ,,DDB”.

La finalul lunii august, Dănuț Lupu a fost apostrofat de fani la Supercupa României la handbal, pierdută de Dinamo în fața celor de la Dobrogea de Sud, 18-19. 

Pe pagina de Facebook DDB Italia a publicat un videoclip de 1 minut în care se aude cum fanii lui Dinamo îl înjură pe Lupu și strigă „Bețivule, bețivule!”.

Moment în care fostul fotbalist, care voia inițial să părăsească arena din Alexandria, s-a întors pentru a le arăta semne obscene suporterilor. Au urmat huiduieli și alte scandări dure: „Lupule, ești o mizerie!”

Ulterior, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că nu mai susține nicio orice echipă aflată sub egida CS Dinamo, până când clubul nu se va dezice în mod oficial de l Dănuț Lupu.

Articol de Sebastian Vasile

Citește și: 

Bonetti, categoric în privința lui Sorescu: „Cu siguranță așa va fi”

Iordănescu și FCSB dau peste o altă Dinamo » Cum s-a schimbat raportul de forțe înainte de Derby

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (11)
853246084756615
Marcel Popa  •  07 Septembrie 2021, 14:59

Nu îl putem compara pe Mm cu Lupu.Pacat ca nu este ascultat eu îl prețuiesc pe Dănuț,nu trebuie huliit, este un dinamovist adevărat.

ciuke
ciuke  •  07 Septembrie 2021, 14:08

Eu l-am admirat ca jucator pe Lupu, desi eram din tabara adversa. Genul tehnic, cu dribling de pe loc, pase de calitate, sut. Steaua in perioada ei de glorie l-a avut pe Petcu (pe care l-au mazilit ca sa nu-l strice pe Lacatus, ce ironie) si tot un galatean, Majearu. In timp ce la Dinamo existau 2 jucatori cu dribling care rupea coloana, Sabau si Lupu. Hagi, care excela la multe capitole, nu intra in categoria lor. El se baza pe zvac, dadea mingea pe langa adversar si fuga.

romeverest
romeverest  •  08 Septembrie 2021, 11:51

Sa stea linistit ca nici dinamovistii nu vor sa mai auda de el !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează