FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

EXCLUSIV Singura veste pozitivă pentru Dinamo: „Sunt toți”

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 11:55 / Actualizat joi, 28 martie 2024 18:08

Lovită crunt de decizia Comisiei de Disciplină a FRF, patru etape fără spectatori la meciurile de acasă, adică până la finele actualei ediții, Dinamo primește știri de bine de la propria echipă: Zeljko Kopic are tot lotul valid pentru etapa cu Petrolul, de luni, inclusiv Dennis Politic și Hakim Abdallah se antrenează cu restul coechipierilor.

Dinamo a primit o pedeapsă de 4 meciuri fără spectatori, din cauza incidentelor de la victoria cu UTA, scor 1-0. Comisia de Disciplină a FRF a anunțat, miercuri, o sancțiune severă, iar oficialii clubului au amenințat că vor ataca decizia atât pe cale sportivă, cât și în instanță, dacă va fi nevoie.

Mircea Lucescu a fost la câțiva metri de bătaia care i-a adus lui Dinamo suspendarea, iar acum reacționează: „Incredibil!”
DINAMO
Mircea Lucescu a fost la câțiva metri de bătaia care i-a adus lui Dinamo suspendarea, iar acum reacționează: „Incredibil!”

Dennis Politic și Hakim Abdallah se pregătesc cot la cot cu coechipierii

Hotărârea forului federal intră în vigoare de luni, de la meciul Dinamo - Petrolul, primul de la reluarea campionatului, după pauza competițională. "Câinii" au disputat un meci amical săptămâna trecută, scor 3-4 cu Progresul Spartac, și vor să continue lupta pentru evitarea retrogradării după 0-3 la Sibiu cu Hermannstadt.

Din informațiile GSP.ro, confirmate de oficialii roș-albilor, antrenorul Zeljko Kopic nu are probleme de efectiv în perspectiva confruntării cu ploieștenii. Dinamo a avut azi antrenament de la ora 11:00 la Săftica.

Inclusiv Dennis Politic, absent o perioadă îndelungată, se poate pregăti cot la cot cu coechipierii. Tot la fel și Hakim Abdallah, care a ratat prezența la prima reprezentativă a celor din Madagascar din cauza unei probleme medicale.

"Toți jucătorii participă la ședința de pregătire, nimeni nu este out", au transmis reprezentanții grupării.

Dennis Politic a ratat ultimele cinci etape din Liga 1

În ceea ce-l privește pe Dennis Politic, fotbalistul de 24 de ani s-a accidentat la mijlocul lunii februarie, la meciul cu Oțelul (3-1). O problemă mare și pentru echipă, și pentru jucător, întrucât el marcase în fiecare dintre ultimele trei etape pe care le-a putut bifa.

Politic a avut și o experiență la Belgrad, la vraciul Marijana Kovacevic, fără niciun folos, așa cum au transmis oficialii bucureștenilor. Kopic a evitat să forțeze revenirea pe gazon a lui Dennis, pentru a nu risca să-l piardă pentru tot restul sezonului.

Jucătorul nu a evoluat în ultimele cinci etape din Liga 1. Acum, este pregătit să fie luat în calcul pentru runda cu Petrolul.

6goluri în 22 de etape de L1 a reușit Politic pentru Dinamo

Hakim Abdallah a ratat convocarea la națională

Abdallah a primit o lovitură la gleznă în debutul meciului cu Hermannstadt, pierdut de "câini" cu 0-3 la Sibiu. Atacantul din Madagascar nu a mai mers nici la națională, unde era convocat pentru amicalele cu Burundi (1-0) și Rwanda (0-2).

4goluri în 29 de etape de L1 a reușit Abdallah pentru Dinamo

Medicii i-au recomandat să nu facă decât alergări ușoare timp de o săptămână. Acum, atacantul se poate antrena cu restul formației.

Zeljko Kopic, interviu pentru GSP din „Ștefan cel Mare” » Ce spune despre salvarea de la retrogradare și posibilitatea de a fi antrenorul lui Dinamo și sezonul viitor

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Ianis Hagi, reacție tare când a fost întrebat dacă se gândește că ar putea rata Euro 2024: „Crezi că se pune problema?!”

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA Stăpânii inelelor! GSP.ro îți dezvăluie strategia secretă pe care Edward Iordănescu o pregătește pentru Euro 2024 în Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează