FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-0

VIDEO Informații de ultim moment despre Florinel Coman

Florinel Coman și Elias Charalambous / Foto: GSP.ro +49   FOTO
Florinel Coman și Elias Charalambous / Foto: GSP.ro

Articol de , - Publicat marti, 07 mai 2024 10:00 / Actualizat marti, 07 mai 2024 10:00

Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit noi detalii despre starea lui Florinel Coman, accidentat la inghinali.

Florinel Coman nu a făcut deplasarea la Craiova, dar are șanse mari să joace cu CFR Cluj, sâmbătă de la ora 20:00.

VIDEO. Elias Charalambous: „Coman e bine, are șanse mari să joace cu CFR Cluj”

„Coman e foarte bine. Ar fi putut să facă deplasarea, dar sfatul doctorului a fost să stea la București pentru a fi 100% cu CFR Cluj”, a declarat Charalambous la conferința de la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Cipriotul a vorbit și despre eșecul din Bănie: „Practic, meciul a început de la 1-0 pentru Craiova. Apoi am dominat și am avut câteva ocazii. Când nu marchezi, există posibilitatea să iei. Craiova a marcat al doilea gol și a încheiat meciul. V-am zis că vom fi serioși, nu am ce să le reproșez jucătorilor după acest meci.

Acum ne gândim la meciul cu CFR Cluj, vrem să ne facem fanii fericiți la ultimul meci acasă. Nu ne place când pierdem. Chiar dacă am câștigat titlul, doare înfrângerea. Lumea spune că nu vom trata serios meciurile, dar i-ați văzut pe băieți, au fost serioși.

Poate nimeni nu se aștepta să jucăm așa bine ca azi, chiar dacă am pierdut. Atitudinea a fost corectă. Suntem un club mare, profesionist, vom trata meciurile cu seriozitate”.

VIDEO. Spectacol pe stadion la Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
UTA - FCU CRAIOVA 3-1
Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe
PLAY-OUT
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
stefanf78
stefanf78  •  07 Mai 2024, 10:58

Paradoxul e că, aseară, echipa a jucat mai bine decât în multe meciuri pe care le’a câștigat… Conspiraționiștii cronici oricum nu văd asta :) Pentru ei e omenie și când echipa asta câștigă, și când pierde, ba chiar și la egalitate.

alexgabriel63
alexgabriel63  •  07 Mai 2024, 10:57

As fi putut sa jur ca echipa de clone a sclavului Rotaru și a Mulguței va câștiga meciul cu oile ciobanului pușcăriaș, ca de ,, OMENIA" este în floare între scalvul Rotaru, nașul ,,rege" Hagi și ciobanul pușcăriaș. Am asa o premoniție ca clonele sclavului Rotaru, vor câștiga în confruntarea cu ,, regele" Hagi care nu prea mai are mari șanse de a prinde podiumul. Păcăliciul de Haralambie, zice ca ,, mbappe" de Brăila este accidentat ,sa vedeți miracol sâmbătă 11.05.2024 în meciul *** contra celor de la CFR Cluj, cum va fi în primul 11 ,sa vedeți, dăruire, patos și poftă de joc vor avea oile ,ciobanului pușcăriaș care va face tot posibilul sa o scoată pe CFR Cluj din lupta pentru locul 2 .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andreigeorge66
andreigeorge66  •  07 Mai 2024, 10:37

Fariseism la toată lumea...antrenorul FCSB este mulțumit de jucători iar comentatorii sportivi susțin că FCSB nu mai avea rost să își dea sufletul pe teren ,circ și prosteală pe față !...D-aia fotbalul românesc se complace într-o mocirlă favorabilă tuturor, de la actorii din teren,antrenori,LPF și FRF !...Vai de mama noastră la Euro 2024,ne vom face de râs și toți conducătorii vor spune : atâta putem,atâta facem !...Și vom continua cu afacerile mărunte din fotbal și de pretutindeni....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează