FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Florinel Coman nu și-a uitat coechipierul. Gest impresionant pentru Alex Pantea

Florinel Coman, gest superb pentru accidentatul Alex Pantea
Florinel Coman, gest superb pentru accidentatul Alex Pantea

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:54 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 23:44

După ce a marcat pentru 2-1, atacantul FCSB, Florinel Coman, a luat un tricou cu numele lui Alex Pantea, accidentat, și l-a arătat tribunelor.

Alexandru Pantea s-a accidentat grav la antrenament și va lipsi o bună bucată de vreme de pe teren, dar coechipierii de la FCSB nu l-au uitat.

Gestul lui Florinel Coman pentru coechipierul accidentat

Joi seară, la 2-1 cu FC Voluntari, Florinel Coman a făcut un gest superb pentru coechipierul indisponibil. După golul de 2-1, șeptarul oaspeților a luat un tricou cu numele lui Pantea și l-a arătat tribunelor. Semn că-i dedică reușita.

În data de 28 februarie, Pantea a fost operat la genunchi într-o clinică din Roma, din cauza unei accidentări suferite recent. Verdictul medicilor a fost dur: ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului.

Florinel Coman: „Elias a schimbat tactica în a doua repriză”

La finalul meciului cu FC Voluntari, Coman s-a arătat foarte războinic în fața camerei de luat vederi. „Un meci întors de echipă, dar pe care l-am tratat superficial, lipsiți de curaj. Am pierdut mijlocul terenului în prima repriză. Elias a schimbat tactica în a doua repriză și i-a ieșit.

O seară perfectă pentru mine, să spunem. Dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute. Asta ne-am propus. Am știut cum să gestionăm, asta e bine. Important e că nu am căzut fizic și ne-am ridicat la pauză”, a spus eroul serii la Prima Sport.

Florinel Coman zice că împotriva Petrolului „trebuie să călcăm pe cadavre”

Coman e pregătit pentru duelul de runda viitoare, contra Petrolului: „N-am văzut meciul de astăzi, dar am înțeles că au făcut o partidă foarte bună. Ne va aștepta un meci foarte greu, dar visul nostru e să câștigăm titlul. Pentru asta trebuie să călcăm pe cadavre”.

Întrebat despre revederea cu arbitrul Sebastian Colțescu, Coman a spus: „La început a fost grea, apoi, pe parcurs, a devenit mai prietenos”.

VIDEO. FC VOLUNTARI - FCSB 1-2 » Coman marchează o dublă și aduce o nouă victorie pentru roș-albaștri: „Nu am avut mereu rezultate bune aici, s-ar putea să fie anul nostru”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Elias Charalambous a dezvăluit ce s-a întâmplat în pauza meciului Voluntari - FCSB: „Lucrurile s-au schimbat!”

Risto Radunovic s-a săturat de laudele pentru liderul lotului: „Nu există Florinel Coman fără echipă”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează