FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Sfaturi de la un fost președinte al Rapidului: „A fost naiv! Trebuie să îi respecți și să îi ajuți pe cei din galerie, însă până la lege”

Daniel Niculae, lângă Dan Șucu +43   FOTO
Daniel Niculae, lângă Dan Șucu

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 13:33 / Actualizat joi, 09 mai 2024 21:42

Grigore Sichitiu (75 ani) a fost invitatul de astăzi al lui Alexandru Barbu la GSP Live și a comentat o posibilă înlăturare de la club a lui Daniel Niculae, președintele Rapidului.

În Giulești a început deja reorganizarea administrativă odată cu promovarea lui Daniel Sandu din poziția de șef al scouterilor la cea de director sportiv. Pe lângă înlăturarea lui Daniel Niculae din funcția de președinte, sunt zvonuri privind și aducerea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică.

VIDEO. Grigore Sichitiu: „Îmi pare tare rău pentru Daniel Niculae, este copilul meu de suflet”

„Îmi pare tare rău pentru el, este copilul meu de suflet. Este grav dacă a trecut din martor în inculpat. Legea este destul de dură, prevede amendă și închisoare de la 2 la 5 ani. Are norocul că este vorba despre evenimente în care nu a fost nimeni rănit. Este un nume mare al Rapidului, putea aduce multe beneficii clubului, însă nu trebuia să răspundă tuturor solicitărilor celor din galerie.”, a spus Sichitiu la GSP Live.

+39 FOTO

Grigore Sichitiu a fost președinte la Rapid în trei rânduri, ultima dată în perioada 2006-2009. Acesta a trasat o paralelă între cele trăite de el în această poziție și situația actualului conducător din Giulești:

Am trecut și eu prin ceva similar. Trebuie să îi respecți, să îi ajuți, însă până la lege. Nu te joci cu galeria Rapidului, fiind un grup extrem de devotat clubului. Eu mă întâlneam cu ei în fiecare luni, eram permanent în contact cu toți liderii grupărilor. Dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu ei, ești mort!
- Grigore Sichitiu

„Problemele lui Daniel Niculae nu sunt de natură sportivă. Nu l-a ales el pe Bergodi, nu a antrenat el echipa. Însă, este clar că Rapid a făcut transferuri proaste: jucători cu nume, dar nu de echipă. Eu am reconstruit de două ori Rapidul. Trebuie să aduci jucători cu știința jocului, jucători care să pună echipa pe primul loc. Aș fi ajutat Rapidul gratis, fără nici un fel de problemă”, a completat fostul antrenor și conducător.

Din punctul meu de vedere, Daniel Niculae ar trebui păstrat la Rapid, este un mare rapidist și un copil de suflet al Giuleștiului și ar fi păcat, dintr-o prea mare amiciție cu șefii de galerie, să fie înlăturat. A fost naiv! El a contribuit și financiar la achiziția de materiale pirotehnice. Nu cred că au fost banii clubului, refuz să cred că au în contabilitatea clubului așa ceva.”, a conchis Sichitiu.

Citește și alte articole de actualitate:

Fostul președinte și tehnician din Liga 1 știe cine va retrograda direct duminică: „Și-au făcut-o cu mâna lor”
DINAMO
Fostul președinte și tehnician din Liga 1 știe cine va retrograda direct duminică: „Și-au făcut-o cu mâna lor”
Declarația zilei vine de la eroul remontadei cu Bayern: „Cred că soția îmi va da voie să fac asta”
REAL MADRID - BAYERN 2-1
Declarația zilei vine de la eroul remontadei cu Bayern: „Cred că soția îmi va da voie să fac asta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează