FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru a cerut să intre de urgență în direct și a avut un derapaj nemaiauzit: „Sunteți un mincinos patologic și un rapidist frustrat!”

Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova
Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 19:52 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 20:45

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a cerut să intre în direct la TV, deranjat de o informație oferită de Decebal Rădulescu. Omul de afaceri a avut apoi un derapaj nemaiauzit la adresa jurnalistului.

Decebal Rădulescu a transmis la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport, că mai multe persoane dintr-o comună olteană primesc bilete gratis pentru meciurile Universității Craiova.

Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia
RAPID - FCSB
Rapid - FCSB se joacă fără spectatori! Cui îi aparține decizia

Când a auzit, Mihai Rotaru a cerut de urgență să intre în direct și a lansat un atac plin de jigniri la adresa jurnalistului. Tonul celor doi a fost ridicat pe parcursul discuției.

Mihai Rotaru, derapaj în direct: „Un mincinos patologic, rapidist frustrat”

„Ce e mizeria asta? Ce treabă are Universitatea Craiova cu comunele care duc oameni la meci. Uitați-vă la ce declarați”, a spus Mihai Rotaru, în primă fază. Decebal Rădulescu i-a răspuns: „Mă uit foarte bine. Nu am zis că-i duce Universitatea Craiova”.

Apoi a început tirada lui Rotaru: „Sunteți un mincinos patologic și asta faceți mereu. Ați zis că la Universitatea Craiova s-a făcut o beție. Nu e adevărat și v-am mai zis”.

Pe un ton ridicat, Decebal Rădulescu i-a replicat: „A, v-ați adus acum aminte și veniți cu asta”.

„Acest rapidist frustrat minte. Să spună că a fost prost informat că a fost beție la Craiova. Să își ceară scuze!”, a cerut Rotaru, în timp ce Decebal Rădulescu și-a susținut afirmația făcută în trecut: „Am zis că este indisciplină la echipă și s-au făcut beții la Craiova”.

Înainte ca intervenția să se încheie, Rotaru a venit cu o ultimă replică: „Nu amestecați Craiova în lucrurile astea. Ați insinuat că Universitatea dă bilete gratuite în campanie electorală”.

Înainte de încheierea emisiunii, Decebal Rădulescu i-a cerut scuze lui Mihai Rotaru: „Am puterea să îi cer scuze domnului Rotaru, dacă se consideră că am greșit! Poate am exagerat puțin”.

Mihai Rotaru: „Există o probabilitate ca Mitriță să plece”

Înainte de discuția aprinsă cu Decebal Rădulescu, într-o intervenție cu puține minute înainte, Rotaru a declarat că există o șansă ca Alex Mitriță să plece de la Universitatea Craiova la vară.

„Vedem ce se va întâmpla cu Mitriță. Există o probabilitate să plece. Noi vom lua în calcul strategia ținând cont de această variantă. Cu sau fără Mitriță, Baiaram, Bancu, Screciu, noi luăm tot în calcul”, a declarat Rotaru, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Rapid - Universitatea Craiova 1-2 » Constantin Gâlcă, declarații după victoria obținută în Giulești

Citește și:

Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
RAPID
Rapidiștii se sfâșie între ei: „Nu știu pe ce criterii a fost adus în club!”
Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare
PLAY-OUT
Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (87)
kuba
kuba  •  03 Mai 2024, 11:47
Postat de nilton pe 02 Mai 2024, 21:20

o avea Rotaru pacatele lui dar cand vine vorba de decebal radulescu chiar are dreptate si s-a exprimat extrem de elegant.Decebal radulescu este adfus in emisiuni ca sa joace rolul cu Danielei Crudu.

Altul in papuci!

Octavianus1923
Octavianus1923  •  03 Mai 2024, 11:43
Postat de black_stone pe 02 Mai 2024, 18:14

in acel moment echipele din l3 nu aveau sustinere financiara sau pur si simplu nu au vrut sa promoveze . Dupa tine trebuia sa nu avem fotbal in orase precum craiova . timisoara . resita si pitesti ( orase care aveau sustinere si public)`decat in judeteana ( ca sa era corect) .ai fi vrut ca un oras cu 300 000 de locuitori sa vada meciuri pe oblemenco cu marsani, plenita .orodel nu i asa? te bucurai nespus cred...:))

Nu ma bucuram cum nu ma bucur ca sunt 2 Craiove, 2 Stele daca vrei, 3 Dinamo etc. Sunt rapidist din tata in fiu dar sunt si microbist și consumator de fotbal. Anomalia pe care eu o "reclam" vine din diferența unitatilor de masura cu care se imparte dreptatea. Mergând pe logica ta pe care o respect și o inteleg, iti pare normal atunci ca o echipa ca Rapid sa fie singua retrogradata pt insolventa ?moment dupa care toate regulamentele s au schimbat si alte echipe au continuat in prima liga bine merci ? Si tot pe logica ta OK campioana unei mari iubiri pe care o stiu pe de rost de la Lung la Camataru a meritat sa fie invitată direct in liga a 2 a ,Rapid de ce a luat-o din liga a 5 a ? De ce ne au impins pana in prapastie cand sportiv promovase iar pe burta goala ? Daca tu vezi logica lumineaza ma pt ca eu nu o vad nu pot sa uit si nici sa iert. FZR ! si Sărbători fericite !

nilton
nilton  •  02 Mai 2024, 21:20

o avea Rotaru pacatele lui dar cand vine vorba de decebal radulescu chiar are dreptate si s-a exprimat extrem de elegant.Decebal radulescu este adfus in emisiuni ca sa joace rolul cu Danielei Crudu.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează