FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șeful Rapidului, atac la Bergodi: „După ce am renunțat la el, am aflat ce s-a întâmplat. Nu e normal!” + Conducătorul în pericol: „Discutăm la ședință”

Cristiano Bergodi, în perioada de la Rapid
Cristiano Bergodi, în perioada de la Rapid

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 20:02 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 21:11

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a afirmat că după demiterea lui Cristiano Bergodi a aflat despre lucruri „care nu sunt normale” petrecute în mandatul antrenorului italian.

Instalat în vara lui 2023 cu ținta de a duce Rapidul cel puțin pe podium, dacă nu chiar la titlu, Cristiano Bergodi a fost demis la jumătatea lunii aprilie, după o serie de 4 înfrângeri consecutive în play-off.

Locul lui Bergodi a fost luat de Bogdan Lobonț, cel care fusese antrenor de portari în mandatul italianului, dar „Pisica” nu a reușit să redreseze echipa.

Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”
RAPID
Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”

Acum, la două săptămâni după demiterea lui Bergodi, acționarul minoritar Victor Angelescu vorbește despre lucruri „care nu sunt normale” petrecute în mandatul italianului.

Victor Angelescu, declarații tăioase despre Cristiano Bergodi: „Au fost lucruri care nu sunt normale în mandatul lui”

„Să o spun ca fapt general... după ce a început această perioadă, după primele 4 meciuri pierdute și renunțarea la Cristiano, am aflat anumite lucruri care s-au întâmplat, despre care nu am știut și care nu ne-am dorit să se întâmple. Nu pot intra în detalii, implică și alți oameni.

Nu vreau să intru în detalii, au fost lucruri care nu sunt normale. Poate țin și de partea tactică, și de partea de pregătire. Mai multe lucruri”, a dezvăluit Angelescu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Victor Angelescu: „Trebuie să înțelegem ce se întâmplă cu Daniel Niculae”

Referitor la președintele Daniel Niculae, mai nou urmărit penal în dosarul „materiale pirotehnice pe stadioane”, Angelescu a anunțat că la nivelul conducerii va avea loc o ședință în care să-i fie lămurit viitorul acestuia.

„Vom avea o ședință. E o surpriză pentru mine, nu mă așteptam să treacă din suspect în inculpat. Trebuie să înțelegem ce înseamnă acest lucru, ce putem face. Normal că vom avea o ședință, vom vedea. Nu vreau să comentez înainte de această ședință, trebuie ca mai întâi să înțelegem foarte bine lucrurile, ce urmează în acest dosar.

Plus că este vorba despre o chestiune personală, nu mi-aș dori să comentez. Trebuie să înțelegem ce înseamnă asta, ce repercusiuni are pe partea sportivă, dacă ne mai poate reprezenta, dacă mai poate fi în Comitetul Executiv. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, vom vedea după ședință”.

Ceea ce a spus Dan (n.r. - Șucu, acționarul majoritar) reflectă adevărul. În momentul în care ai un director sportiv, un președinte, chiar și eu, ar trebui să îi verificăm mult, mult mai mult, să fim siguri că se respectă standardele clubului.

- Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid

VIDEO. E categoric după ce Rapid a ajuns la 6 înfrângeri în play-off: „Nu există o mână de fier în vestiar”

Mai multe știri despre Rapid:

„Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești
RAPID
„Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești
Fostul campion cu Rapid știe unde a greșit flagrant Dan Șucu: „Vedeam echipa în primele 3”
Rapid
Fostul campion cu Rapid știe unde a greșit flagrant Dan Șucu: „Vedeam echipa în primele 3”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
Floriannnn
Floriannnn  •  01 Mai 2024, 18:18

Prea multă speranță .Dar totuși ce dracu sa nu pierzi in campionatul regulat cu nici una din cele 5 și dupa sa le pierzi pe toată????¿??????????

Budufica
Budufica  •  01 Mai 2024, 15:24

Toată lumea crede ca antrenorul este de vina, jucători ce joaca fotbal, sau banbilici, jucatorii sunt principali vinovați. ANTRENORII ANTRENEAZA NU JOACA.JOACA ASTA.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  01 Mai 2024, 07:59
Postat de valentindragobete pe 01 Mai 2024, 00:08

Ce vrei tu, străine ?

bah nu stii sa citesti ???? sau nu stii unde au sediul ....la pariu ca nu stii ..la cat de prost esti ..zici ca in Ghenchea :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează