FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zeljko Kopic, în corzi! Croatul crede în salvarea de la retrogradare și-și asumă mercato de iarnă, conducerea îi pune tot în cârcă

Zeljko Kopic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Zeljko Kopic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 15:02 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 18:00

Dinamo a început 2024 cu trei eșecuri consecutive ce-au coborât echipa pe ultima poziție a clasamentului. Situația este tot gravă, GSP.ro vă oferă detalii din culise.

Dinamo a ajuns "lanterna roșie" a clasamentului, după eșecul din Bănie cu FCU Craiova (1-2) și după victoria Botoșaniului cu Poli Iași (2-1). Antrenorul Zeljko Kopic a avut o ieșire nervoasă în parcarea stadionului "Ion Oblemenco", așa cum GSP.ro v-a prezentat într-un video în exclusivitate, însă croatul a ales să încerce, pe mai departe, salvarea echipei de la retrogradare.

Întrebări și cifre pentru Zeljko Kopic

De fapt, Zeljko Kopic este singurul din tot grupul Dinamo din prezent în care suporterii, sau o parte dintre ei, mai au încredere că ar putea schimba ceva în bine pentru "haită". Croatul și-a păstrat optimismul în discuțiile cu jucătorii, cu conducătorii, conform informațiilor GSP, chiar și după întâlnirea pe care a avut-o în week-end cu conducătorii Red&White, ce administrează Dinamo: Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Dan Gătăianțu.

Conducerea lui Dinamo dezvăluie abia acum că n-a avut încredere în el: „A fost lăudat, promovat, dar am avut mereu semne de întrebare. Îmi pare rău că am avut dreptate”
dinamo
Conducerea lui Dinamo dezvăluie abia acum că n-a avut încredere în el: „A fost lăudat, promovat, dar am avut mereu semne de întrebare. Îmi pare rău că am avut dreptate”

"Da, cred că pot salva Dinamo, îmi asum eu tot", a transmis Kopic oficialilor roș-albilor. Chiar dacă, printre altele, conform informațiilor GSP, i s-au adresat întrebări ce-ar fi putut să-l enerveze: 1) De ce Abdallah nu joacă atacant central? 2) De ce a fost înlocuit Bordușanu? (cu toate că acesta acuza o accidentare în momentul schimbării). 3) De ce persistă cu Golubovic între buturi?

2este cifra victoriilor lui Kopic ca antrenor al lui Dinamo, cu FC Botoșani (2-0) și cu FC Voluntari (1-0), în rest, cinci eșecuri în L1

Jucătorii care au venit pentru Zeljko Kopic + Antrenorul caută atacanți până noaptea târziu, alți tehnicieni îi vânează postul!

Zeljko Kopic mai crede, în continuare, că poate salva Dinamo de la retrogradare și continuă să caute, după antrenamente, uneori până noaptea târziu, atacanți pe care să-i aducă sub comanda sa în "haită".

Tehnicianul croat a fost decisiv în convingerea unor fotbaliști cotați la peste 3 milioane de euro pe transfermarkt: Velkovski, Pavicic și Milanov au acceptat să semneze cu Dinamo fiindcă antrenorul i-a îndemnat să o facă. Altfel, probabil, transferurile întârziau și s-ar fi perfectat atunci când va sosi și atacantul atât de dorit de "câini".

Kopic nu a primit niciun fel de ultimatum, însă urmează niște partide cruciale. Deja câțiva antrenori au adulmecat situația și se interesează, prin terți, dacă există posibilitatea ca Zeljko să fie mazilit!

6etape mai sunt de jucat din sezonul regulat: Farul (d), Oțelul (a), CFR Cluj (d), Hermannstadt (a), Poli Iași (d) și UTA (a)

Eugen Voicu la emisiunea dinamoviștilor: "Domnul Kopic își asumă campania de transferuri, în mod personal"

Chiar dacă oferă asigurări că a fost doar o discuție de complezență, de rutină, de a discuta despre soarta echipei, unul dintre oamenii ce conduc Dinamo de acum, Eugen Voicu, a lăsat de înțeles că șefii grupării îl trag la răspundere pe Zeljko Kopic.

„După meciul bun pe care l-am făcut cu Rapid, a venit meciul de la Craiova care nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor noastre și asta ne îngrijorează în continuare. Nu avem o constanță, facem meciuri bune, urmate de meciuri mai puțin bune.

Explicații să zicem că există, am avut chiar sâmbătă o întâlnire de trei ore și jumătate cu domnul Kopic și am mai pus la cale, să zicem, anumite aspecte.

Domnul Kopic a înțeles exact în ce situație era clubul, dânsul a vrut și își asumă campania de transferuri, și-o asumă în mod personal, e cel care decide, la final, orice transfer. Nu i se aduc jucători pe care nu-i dorește.

Am avut niște ținte care nu s-au putut atinge din diverse motive și, din perspectiva asta, am greșit cu toții, a greșit și Andrei Nicolescu.

Sperăm ca săptămâna asta să rezolvăm și problema atacantului de care ducem lipsă, dar nu știm exact, nu depinde de noi. Am făcut eforturi, am oferit salarii unor jucători, salarii pe care nici nu ne închipuiam că putem să le oferim. Și, cu toate astea, nu am reușit să-i semnăm. Acum s-a întâmplat și cu linia de apărare să avem probleme (n.r. plecarea iminentă a lui Lucas Alves și accidentarea lui Moura)", a declarat Voicu ieri, pentru Radio Dinamo 1948

Suntem la nivelul la care nu avem, încă, un director sportiv cum ar trebui să existe la clubul Dinamo. Și nu e ușor de găsit un director sportiv, iar eu cred că, deocamdată, nu putem să ne legăm prea mult de activitatea lui Andrei Nicolescu. Da! A comunicat prost, facem și greșeli, așa cum am spus, dar eforturile sunt acolo, să știți
Eugen Voicu, președinte CA Red&White

VIDEO Kopic, criza de nervi în parcare după meciul cu FCU Craiova

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Viața unui fotbalist ceh sosit de 7 luni în România: „Bucureștiul stă mai bine decât Milano la acest capitol”

VIDEO Adrian Mititelu îl elogiază pe Juan Bauza, după meciul cu Dinamo: „Îi pui pe Olaru, Florinel + încă doi și nu fac cât el”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (31)
istet10
istet10  •  06 Februarie 2024, 19:26
Postat de zecs93 pe 06 Februarie 2024, 00:50

Dacă pierdem și cu farul să plece kopic și adus Ciobotariu sau Bratu

Si astia ce o sa faca? O sa aduca victorii rasplatite cu cate 4 puncte?

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  06 Februarie 2024, 16:22
Postat de zecs93 pe 06 Februarie 2024, 00:50

Dacă pierdem și cu farul să plece kopic și adus Ciobotariu sau Bratu

daca? really. pai voi in principiu nu mai luati mai mult de un punct,maxim 2 pana la finalul sezonului regulat. locul 14 intra cu cel putin 16 puncte in playout iar voi intrati cu maxim 9. 7 puncte in 9 etape este imposibil de recuperat.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  06 Februarie 2024, 07:57
Postat de 5381Sm pe 05 Februarie 2024, 21:17

Sunt 100% de acord. Transferuri făcute foarte târziu și Kopic nu trebuie demis.

Păi ce vina are Kopici că Dinamo a stat 30 de meciuri cu Burcă pe bancă care a pierdut tot!??... Bine că nu vrea sa plece și el că toți *** rozalii care au fugit de pe corabie și o mai țin și în insolvență cu procesele aberante! Sigur, jucătorii aduși nu confirmă și nu pun osul, dar ce să facă Kopici da joace el pentru ei!???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează