FOTBAL  »  LIGA 4  »  CARMEN - CSA STEAUA 1-0

EXCLUSIV Alin Predescu a fost luat la pumni de fani și și-a anunțat plecarea de la Steaua!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 09:33

Alin Predescu, atacant la Steaua, a fost luat la pumni de fanii nervoși că echipa a ratat promovarea pentru al doilea an consecutiv!

Jucătorii lui CSA Steaua au plecat aseară de la stadionul din Regie direct în Ghencea, unde s-au întâlnit cu 3-400 de suporteri ai echipei. Ultrașii i-au tras la răspundere pentru ratarea calificării la barajul pentru Liga 3 și, la un moment dat, spiritele s-au încins.

Alin Predescu (23 de ani) a fost din nou inamicul numărul unu al fanilor. 

Alin Predescu, bătut și refugiat în cabinetul medicului!

După meci, autocarul Stelei a ajuns la stadionul Ghencea neînsoțit de jandarmerie. Predescu a fost prins la vestiar, unde a fost agresat de suporteri.

Unul dintre fani i-a aplicat un pumn în figură, jucătorul a amețit și s-a refugiat în cabinetul medicului din Ghencea!!!

Suporterii nu s-au oprit și au intrat peste jucători în vestiare de unde i-au scos afară și i-au dezbrăcat de tot echipamentul cu însemnele Stelei. Apoi au mers cu toții pe terenul de joc și au vorbit timp de o oră și jumătate.

„Am fost să vorbim cu suporterii în Ghencea, că au fost mereu lângă noi și ni s-a părut normal să mergem în fața lor și să fim doar noi cu ei fără presă. Din păcate, au avut loc și momente urâte. Alin (n.r. Predescu) a primit câteva palme de la ei și un pumn. Nu e normal”, a spus o persoană prezentă la incident.

Predescu pe facebook: „Nu sunt demn de Steaua, am încasat tot ce aveam de încasat”

Alin Predescu a reacționat la miezul nopții pe contul său personal de Facebook și a lăsat de înțeles că va părăsi formația roș-albastră.

„În fața voastră îmi plec obrazul, capul și vă cer scuze. Tot ce am de spus este degeaba pentru voi, știu, mi-aș dori ca voi acum să fiți fericiți și entuziasmați pentru viitorul frumos ce ar fi trebuit să fie.

Eu, împreună cu colegii mei am demonstrat că nu suntem demni de ceea ce înseamna Steaua, emblemă, palmares, istorie, am demonstrat că nu putem fi la același nivel cu voi.

Sper ca tot ce meritați voi să se întâmple în viitorul cel mai apropiat, să vă puteți urca pe garduri pe prima scenă fotbalistică, să sărbătoriți titluri și calificări europene, așa cum v-a obișnuit Steaua, clubul vostru drag. Orice s-ar spune am Steaua în suflet, la fel ca voi și voi fi prezent la meciurile Stelei, cu sufletul.

Doar voi veți duce Steaua acolo unde-i este locul.

În seara asta am încasat tot ce aveam de încasat, dar voi rămâne cu capul sus pentru că am îmbrăcat tricoul celei mai titrate echipe din România. Tot binele pentru voi și Steaua. Cu lacrimi în ochi vă cer scuze!”, a fost mesajul lui Alin Predescu.

Vezi și:

VIDEO Suporterii Stelei au distrus stadionul Rapidului » Cum arată arena din Regie după dezastrul de la CSA - Carmen

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (53)
847153178690789
Ticu Troya  •  03 Iunie 2019, 19:49
Postat de Ionita Mihai pe 03 Iunie 2019, 15:34

Stati acolo ca stati bine, nu ne e dor de voi

Ca vreti , ca nu vreti , venim ceausistule !! Stii tu : zece ani fara victorie cu Rapid .....eheii !

rjka
rjka  •  03 Iunie 2019, 19:37
Postat de Sinela Constantina pe 03 Iunie 2019, 18:25

asa zisii peluzari sunt de fapt niste oameni ai cavernelor , niste neadaptati la regulile timpurilor in care traim . Indiferent de rezultatele obtinute de echipa , nu trebuie uitat faptul ca , fotbalul este un sport , si trebuie tratat ca , atare . Cu stima , un stelist prea vechi pentru aceste timpuri . Pa , si sa nu aveti noroc nici la anul care vine .

Tu ești doar un becaliot frustrat , dacă erai stelist înțelegeai ca Steaua nu înseamnă becali , așa ca *** gigistule și ca tine sunt mulți .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

429417424457692
Sinela Constantina  •  03 Iunie 2019, 18:25

asa zisii peluzari sunt de fapt niste oameni ai cavernelor , niste neadaptati la regulile timpurilor in care traim . Indiferent de rezultatele obtinute de echipa , nu trebuie uitat faptul ca , fotbalul este un sport , si trebuie tratat ca , atare . Cu stima , un stelist prea vechi pentru aceste timpuri . Pa , si sa nu aveti noroc nici la anul care vine .

Vezi toate comentariile (53)
Comentează