FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Golgeterul Stelei din Liga a 4-a, săgeți către FCSB: "Alții au stadion de 50.000 de locuri și le vin 400 de oameni la meci"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 10:01

Alin Predescu este golgeterul Stelei, formație care activează în Liga a 4-a. A marcat de 28 de ori în prima parte a sezonului. A explicat motivele pentru care el crede că echipa din Liga 1 nu are nicio legătură cu adevărata Steaua și ce atmosferă trăiește el, la partide din Liga a 4-a, desfășurate în condiții speciale. 

" Steaua Bucureşti e o echipă, iar FCSB e o altă echipă. acum fiecare e liber să susţină pe cine vrea. Având în vedere ca legendele şi tradiţiile sunt la CSA, aceasta e adevarata Steaua.

Mă interesează ca această echipă să ajungă în Liga 1, le urez multă baftă şi celor de la FCSB. Oricât de greu ne-ar fi nouă, acum, suntem obligaţi să ducem istoria Stelei mai departe", a zis Predescu pentru TV Telekom Sport. 

...despre atmosferă: "Toată suflarea stelistă e în jurul acestui teren, iar la meciuri uiţi că joci în Liga a 4-a, e un sentiment ca atunci când joci pe marile stadioane. Poţi să joci pe un stadion cu 50000 de scaune şi să ai 400 de spectatori la meci sau să joci pe un stadion de 1500 de locuri ca al nostru şi să ai 2000 de oameni la fiecare meci". 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (58)
legendavisinie
legendavisinie  •  25 Decembrie 2017, 11:51

Doar fcsbiștii cred că echipa ilfoveană FC FCSB Mogoșoaia SA este Steaua București.

hitman222
hitman222  •  25 Decembrie 2017, 12:00

Steaua e una si e in liga a patra! fcsb e o clona obscura,numita steaua prostilor.

catalynn
catalynn  •  25 Decembrie 2017, 13:28

Bravo Predi, unul dintre noi! Interesant cum fcsbistii in ziua de Crăciun, la fel ca si in Ajun, neavând familii, prieteni si viata personala in loc sa stea in jurul mesei bogate (citeam mai devreme ca un fost faianțar ajuns geolog cu 3 diplome universitare si categorii BCDEFGHIJ in permisul de conducere manca ciorba se spanac ...) si a unui flacon de vin ei prestează la cioban ....

Vezi toate comentariile (58)
Comentează