FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Daum știe 8 din 11 titulari! Selecționerul mai are 3 dileme înainte de meciul României cu Polonia

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 16:05

România va juca vineri cu Polonia în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, de la ora 21:45.

Meciul este unul extrem de important în vedere calificării, România având nevoie de victorie pentru a putea spera la participarea la CM 2018.

Cu 4 zile înainte de meci, selecționerul Christoph Daum are 3 dileme în alcătuirea primului "11". Tătărușanu, Chiricheș, Dr. Grigore, Hoban, R. Marin, Adi Popa, Stanciu și Stancu sunt titulari cerți, Daum urmând să decidă în următoarele zile cine va completa echipa de start. 

FUNDAȘUL DREAPTA

După revenirea lui Chiricheș în lot, acesta va face pereche în centrul defensivei cu Dragoș Grigore. Astfel, situația lui Săpunaru este una complicată. 

Romario Benzar a jucat foarte bine pe postul de fundaș dreapta, dar jucătorul Viitorului are poziția amenințată de Săpunaru, care are de partea lui experiența și o capacitate defensivă mai bună.

FUNDAȘUL STÂNGA

Steliano Filip, Iasmin Latovlevici și Alin Toșca sunt cei trei "tricolori" care pot evolua pe postu de fundaș stânga, dar Daum are și aici bătăi de cap. Jucătorul lui Dinamo a acuzat o accidentare și nici nu trece prin cea mai bună formă. Cum nici evoluțiile lui Alin Toșca nu sunt la cel mai înalt nivel, Lato are în acest moment prima șansă la titularizare.

"N-ai nicio șansă cu ei dacă joci cu un presing avansat și le permiți să-și etaleze stilul pe contre.

Nu poți ataca Polonia în acest fel și să-i lași să-și pună atuurile în valoare. Nu aceasta e calea. Eu am în minte să batem Polonia cu propriile ei arme!

Nu-mi pasă de posesie, trebuie să fim conectați la joc și să nu le permitem să ne învingă la noi acasă exact pe contraatac" Christoph Daum pentru Gazeta Sporturilor

DOUĂ VARIANTE ÎN ATAC

Nicolae Stanciu și Adi Popa sunt bătuți în cuie în centrul și pe partea dreaptă a ofensivei României, urmând ca Daum să aleagă cine va juca pe postul de mijlocaș stânga și cine va fi vârf.

Bogdan Stancu va fi și el titular clar, rămând ca selecționerul să decidă pe ce post va juca. Daum poate să îl folosească pe "Motan" ca aripă stânga, situație în care Florin Andone va deveni vârful României. În cel de-al doilea caz, Stancu va fi atacant, iar Alex Chipciu va începe meciul pe banda stângă.

Echipa probabilă România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Latovlevici - Hoban, R. Marin - Ad. Popa, Stanciu, Stancu - Andone

  • România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în direct pe TVR 1 și live-TEXT pe GSP.ro

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (23)
calinescu_
calinescu_  •  08 Noiembrie 2016, 20:52

*** ....!!!! DAUM ESTE UN NEAMT ALTOIT TURCESTE SI MANIPULAT DE PRODANCA &COMP. SIGUR CA ROMANII VOIAU UN NEAMT PE MODELUL LUI CAROL I , INSA DIN PACATE ASTIA CARE CONDUC SI TARA SI NATIONALA SUNT PE MODELUL LUI CAROL AL II-LEA ....!!!! UN 11 CAPABIL SA BATA PE ORICINE AR ARATA ASTFEL : TATARUSANU ;- SAPUNARU ; MOTI ; DR GRIGORE ; CAMORA (VATAJELU);- GABY MURESAN;HANCA (STELIANO FILIP);-- MAXIM; STANCIU ; VALI LAZAR; ANDONE;(STANCU)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bdgeorge
bdgeorge  •  08 Noiembrie 2016, 20:30

Grigore sincer nu are ce cauta...Al-Sailiya Sports Club ????? ce club mai este si asta? un club care in 6 meciuri nu are nici o victorie 2 puncte si probabil va retrograda !!!!in ultimul meci au luat bataie 6-4 ca la tenis ..defensiva condusa de Grigore fiind dezastruoasa...el insusi a facut un meci catastrofal avand cel putin 2 goluri pe constiinta..dar asta nu conteaza mergem inainte cu Grigore

torque07
torque07  •  08 Noiembrie 2016, 19:32

Da altceva..in afara de critice de doi lei...stiti? Ala cu Chiriches ala cu keseru ala cu stelistii ala cu Daum...da lasati-l *** sa-si faca treaba. Chiriches JOACA la Napoli SERIE A!..in fata lui Maksimovic sau Albiol. Keseru ala de joaca in liga bulgara...mai rau chiar si decat liga bergembier...a dat omu 2 goluri gata...idol..da vezi ca Andone joaca in primera division in basca mea nu la lugoretz...chiar daca nu da 8 goluri pe meci cum da keseru cu descultii aia. Da n-ai cu cine...keseru domle..a dat goluri..keseru!...chiriches...ala de a facut acu 2 ani nush ce gafa...ma mir cum de nu va *** si cu Tatarusanu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează